Yeni sezon çalışmalarına FEDA Yılı ve Şampiyonluk parolasıyla başlayan Nevşehirspor'da kombinelere taraftarlar büyük ilgi gösteriyor.

2 Temmuz'da yapılacak olan Genel Kurulda Nevşehir Spor yönetimine talip olan Genç İş Adamı Salih Dirikoç başkanlığındaki yeni yönetim, yeni sezonda Şampiyonluğa ulaşacak güçlü bir takım kurmak için çalışmalarını sürdürürken diğer taraftanda yeni sezon planlamalarına da aralıksız devam ediyor.

Nevşehirspor'un Yönetimi, hem takıma önemli bir ekonomik girdi sağlamak, hem de taraftarın takıma sahip çıkmasını sağlamak amacıyla 5 bin adet kombine bilet satışı için başlattığı kampanyada kombinelere taraftarlar büyük ilgi gösteriyor.

Nevşehirspor'lu Taraftara seslenen Nevşehirspor'un yeni Başkan adayı Salih Dirikoç, '' Şampiyonluk hedefleri için hiç bir fedekarlıktan kaçınmadan ince eleyip sık dokuyarak Transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Bizler yeni Yönetim olarak sözümüzü tutarak, süper bir kadro kurmak için çalışıyoruz, Şimdi sıra taraftarımızda, hedef 5000 kombine, Biz bu sene mutlaka Şampiyon olmalıyız! Bu şehir bu taraftar bunu fazlasıyla hak ediyor'' dedi. 

Kırmızı - Beyazlı takımın büyük taraftarları şu ana kadar toplamda 1000 adet kombine alarak Nevşehirspor'a destekte bulundular. Sezon başlamadan 5000 hedefine ulaşılması bekleniyor...


FEDA SEZONUNDA... 

NEVŞEHİRSPOR KOMBİNE KARTLAR SATIŞA ÇIKMIŞTIR.FİYAT 100 TL DİR SATIŞ NOKTASI SAYGIN PETROL MARKET ÇAT KAVŞAĞI TÜM TARAFTARLARIMIZI DESTEĞE ÇAGIRIYORUZ...




Haber: Mustafa Ferveren