Genç Meterisliler ile Nevşehirspor Sevdalıları dün akşam Nar kasabası Topuzluhan Resteurantta iftar yemeğinde buluştular. Nevşehirspor Genç Meteris taraftar Grubu Ahmet Yetişir Başkanlığında bir araya gelerek iftarda buluştular.

İftar programına Nevşehir Basınını da davet eden Kırmızı-Beyazlı Nevşehirspor taraftarlarımız  

Önümüzdeki sezondan oldukça umutlu olduklarını dile getirdiler.

Bu şehre Bir profesyonel takım mutlak olmalı diyen ve Bal ligi temsilcimiz Nevşehir spor GK’nden oldukça umutlu olduklarını dile getiren Nevşehir spor taraftarlarımız şehrimizin birlik ve beraberliği adına kenetlenmenin şimdi tam zamanı olarak görüyorlar.

Taraftarı Basını esnafı odası vali vekil başkanı genci yaşlısı bayanı erkeği ile bu şehrin sahiplerinin takımlarının yanında olmaları ve destek olup sahip çıkmaları gerekir diyen Genç Meterisliler Nevşehir spor Taraftar grubu sözcüsü Ahmet Yetişir Nevşehirspor un özlenen yerlere gelmesi için başta Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver in destek vermesi gerektiğinin altını çizdi.

Topuzluhan restaurant Açık hava kısmında gerçekleşen iftar yemeğine Genç Meterisliler Nevşehir spor Taraftar grubu yöneticileri, Nevşehirspor GK Kulüp As Başkanı Sedat Cantekin ve çok sayıda Nevşehirspor sevdalısı taraftarlar katıldı. İftar yemeğinde konuşan Nevşehirspor GK Kulübü AS Başkanı Sedat Cantekin, Nevşehirspor'un bu şehrin efsane bir markası olduğunu ve bu markanın tekrar canlandırıp korunması ve yaşatılması gerektiğini ifade etti. Cantekin, "Zor günler yaşadığımız bir gerçek. Ancak bu zor günleri atlatabilmemiz için taraftar, şehir ve biz yöneticiler olarak Nevşehirspor için birlik olmalıyız. Birliktelik içinde bulunduğumuz durumdan güzel günlere kavuşabiliriz” dedi.

 Daha sonra Yeni transferler hakkında taraftar grubuna bilgi veren Cantekin,İftara katılan başta taraftar grubu sözcümüz Ahmet Yetişir ve tüm Genç Meterisliler Nevşehirspor taraftar grubuna da teşekkür etti.

Taraftar grubu sözcüsü Ahmet Yetişir de iftar da Arkadaşlar inşallah tek dileğimiz bu ve olacaktır diyorum yönetimimize başkanımıza hocamıza ve yeni takımımıza güveniyoruz bu yıl şampiyon olacagız inanıyoruz ve bu sene geçtiğimiz yıl başlattığımız sahada küfür kötü söz olmaksınız dedi.