Nevşehirspor'un Yönetimi, hem takıma önemli bir ekonomik girdi sağlamak, hem de taraftarın takıma sahip çıkmasını sağlamak amacıyla 5 bin adet kombine bilet satışı için başlattığı kampanyada kombinelere taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Kırmızı - Beyazlı taraftarların genel satışına çıkarılan biletlerden şuana kadar 3 bin 500 civarında satış yapıldığı bildirildi. 

Kırmızı - Beyazlı takımın büyük taraftarları şu ana kadar toplamda 3500 adet kombine alarak Nevşehirspor'a destekte bulundular. Sezon başlamadan 5000 hedefine ulaşılması bekleniyor...

Nevşehirspor'da bu sezon ilk gün itibariyle bu rakamın hedeflenen 5 Bin kombine bilet için şimdiden 3 Bin 500 kişiye ulaşılması kırmızı-beyazlı yönetimi de sevindirdi. 


Ürgüp Dinler Otel Yönetim Kurulu Üyesi ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'de 10 adet kombine bileti aldı ve 4 iç saha maçı öncesi otelde kamp sözü vererek kulübe önemli destek verdi.Kendilerine Teşekkür ederiz..

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Kavak Taşıyıcılar Koop Başkanı Şahin Aksu ve Doğan Algül 100 adet kombine almış ve bir deplasmana yakıt desteği sözü vermiştir. Teşekkür ederiz.