Nevşehirspor - Kırşehir Belediyespor arasında oynanacak 3. Lige yükselme play-off müsabakası öncesinde Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç Yönetim Kurulu üyeleri, Kırmızı Beyazlı taraftarla istişare toplantısında bir araya geldiler.

21 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 15.30 da Ankara Osmanlı stadyumunda oynanacak olan "Nevşehirspor - Kırşehir Belediyespor"maçı için Nevşehirspor Yönetimi Ankara'ya ücretsiz ve sınırsız otobüs kaldırılacak.

Toplantıda alınan karar neticesinde, Nevşehirsporlu Taraftarlarımıza Sınırsız Otobüs Tahsis Edilmiştir. Cumartesi Günü Saat 8:30'da Gazi Stadı Önünden Otobüsler Kalkacaktır. Tüm Taraftarlarımıza Duyurulur...!

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç açıklamasında; "Cumartesi günü Ankara'da ki maça gidecek taraftarlarımız için ücretsiz otobüs kaldıracağız. Otobüs konusunda sınırlama getirmedik. Maça gitmek isteyen her taraftarımızı ücretsiz olarak Ankara'ya götüreceğiz" dedi..

Nevşehirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Yılmaz'da; "Bizim için tarihi ve böylesine kritik bir maçta takımı yalnız bırakmak istemiyoruz. Maça gelmek isteyen tüm taraftarlarımız için sınırlama olmaksızın maça götürmek istiyoruz. Nevşehirspor’un 13 yıl sonra yakaladığı 3.Lige çıkma anlamı taşıyan bu maça şehrine aşık tüm taraftarlarımızı bekliyoruz” dedi.

SEFERBERLİK

13 Yıl sonra yeniden 3. Lig'e dönme şansı yakalayan Nevşehirspor'un, Cumartesi günü Ankara'da Kırşehir Belediyespor ile oynayacağı final maçı öncesi Nevşehir'i tatlı bir telaş sardı. Sadece Kırmızı-beyaz tutkunları değil, tüm kent, özlenen bu heyecanı yaşamak için Başkent Ankara yollarına düşmeye hazırlanırken, Nevşehir-Ankara arasında büyük bir konvoy oluşacak. 

Nevşehirspor GK - Kırşehir Belediyespor

Tarih: 21 Nisan Cumartesi Günü

Saat : 15:30 da

Yer: Ankara Osmanlı Stadyumu

Kanında memleket sevdası olan herkesi şampiyonluk maçında Ankara'ya bekliyoruz...
Karşılaşmaya Nevşehir'den olduğu gibi Başta Ankara ve İStanbul'dan olmak üzere Türkiye'nin bir çok şehrinden Nevşehirli hemşehrilerimizle hatta Yurt dışındanda gurbetçilerimizizn takımlarını desteklemek için Ankara'ya akın edecekleri belirtildi.