Nevşehirspor'da Teknik Direktör Erol Azgın'ın istifasıyla boşalan Teknik Direktörlük görevine geçen sene şampiyonluğu kılpayı kaçıran, kariyeri başarılarla dolu, Bölgesel Amatör Ligini ve grubumuzu çok iyi bilen Teknik Direktör Tahir Çopur ile anşatı.

Geçen seneki kaçırdığı şampiyonluğu Nevşehirspor ile yaşayacağını umduğumuz ve bu konuda her türlü gayret ve çaba içerisinde olacağına inandığımız hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz. Yeni hocamız bugün saat 16:00'da takımla antremana çıkacaktır.

Teknik Direktör Erol Azgın'ın istifasıyla boşalan Teknik Direktörlük görevine geçen sene şampiyonluğu kılpayı kaçıran, kariyeri başarılarla dolu, Bölgesel Amatör Ligini ve grubumuzu çok iyi bilen Teknik Direktör Tahir Çopur ile çalışma kararı aldık.

Gçen senneki kaçırdığı şampiyonluğu Nevşehirspor ile yaşayacağını umduğumuz ve bu konuda her türlü gayret ve çaba içerisinde olacağına inandığımız hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

Nevşehirspor'un Yeni Teknik Direktörü Tahir Çopur göreve gelir gelmez açıkamalarda bulumdu. "Öncelikle bu görevi bize layik gören Başkanımız Muzaffer Leblebici ve Yönetim kuruluna çok teşekkür ederim. Futbola çok meraklı olan bu şehirde Teknik Direktörlük yapmak ayrı bir gurur kaynağı. Bu şehrin takımını bir üst lige taşımak anlamında çok gayretli olacapız. Başkanımız, Yönetim Kurulu, Basın ve Taraftarlarla beraber başarıya kenetlenerek hedefimize ulaşacağız. Geçen haftaki alınan mağlubiyet kimseyi karamsarlığa uğratmasın, futbolda bu gibi neticeler var, mevcut oyuncu yapısı bunun altından kalkabilecek kalitede. Bu haftadan itibaren farklı bir Nevşehirspor izlettirmek amacındayız. Tüm taraftarlarımızı bu hafta sonu oynanacak Çubuk maçına bekliyoruz.

 

​Haber: Mustafa Ferveren
O Sene Bu Sene, Amatörde Son Sene


Haber: Mustafa Ferveren