​Nevşehirspor Kulüp yönetimi, transfer çalışmalarını başlatmak üzere hazırlık  yaptı.  Nevşehirspor Kulübü, 9 kişilik bir transfer komitesi oluşturdu. Komite, çalışmalarını istişare ile yürüterek transferi düşünülen oyuncu ve menajerleriyle temasa geçecek. Komite tarafından belirlenen isimler rapor halinde Teknik Direktör Mesut Demiroviç'e sunulacak. Demiroviç'in son değerlendirmesi sonrasında vereceği rapor doğrultusunda son nihai kararı Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici verecek.

LEBLEBİCİ: “Bu mükemmel taraftara mükemmel bir takım yakışır”

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, “Bu mükemmel taraftara mükemmel bir takım yakışır. Taraftar sahada mücadele eden bir takım istiyor. Benim tarzım da bu..." dedi.


Leblebici, Şampiyonluk için sahada mücadele eden bir takım oluşturacaklarını belirterek, Nevşehirspor hedefi olan bir kulüp. Taraftara bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Ben hedefe oynamak zorundayım. Allah izin verirse bu sene tüm şehir olarak kenetlenerek 3. Lig’e çıkmak için elimizden gelen tüm çabayı sarfedeceklerini belirtti. Bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız” diye konuştu. 

Öte yandan Kırmızı- Beyazlı ekibin ilk önceliğinin, Şampiyonluk parolasıyla kurulacak güçlü kadro için kendi takımlarında direkt olarak oynayan oyuncuları renklerine bağlamak olduğu belirtildi. 


İşte Nevşehirspor Transfer Komitesi şu isimlerden oluşuyor;

Serdar Erdoğan 
Necati Tümtürk
Cuma Güngör
Kenan Pınarbaşı
Ramazan Başbuğ
İsmail Güzel
Muhsin Özdemir
Tolga Karaca
Musa Öçkoymaz