Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehir spor her gün yeni bir transfer yapması dikkatlerden kaçmadı. Dün tam dört oyuncu ile sözleşme imzalayan Nevşehir spor G.K bugün de 2013 yılında bir dönem Nevşehir spor forması giyen Ahmet Arslan ile sözleşme yaptı.
Nevşehir sporun yeni transferi Ahmet Arslan geçen sezon Sarayönü Belediyesporda forma giyerken burada 21 maçta ilk 11 de forma giydi. 

 NEVŞEHİRSPOR'DA AHMET ARSLAN YUVAYA DÖNDÜ...

Bal temsilcimiz nevşehirspor g.k. transfer komitesi tarafından yürütülen dış transfer çalışmalarında teknik sorumlu sn. şanver göymenin de isteği doğrultusunda 2012-2013 futbol sezonunun devre arasında göztepe spordan kadromuza dahil ettiğimiz defansın sağında görev yapan 1992 darmstad / almanya doğumlu ahmet arslan ile anlaşma sağlanmıştır.

nevşehirsporumuzda oynadığı futbol ve güçlü fiziği ile beğeni toplayan ahmet arslan geçtiğimiz sezon başında takımdan ayrılmış ve bal takımı sarayönü belediyespor da futbola devam etmişti. sarayönü belediyesporda başarılı bir sezon geçiren ahmet arslan çıktığı 23 müsabakanın 21'inde ilk onbirde oynadı.bundan sonra nevşehirsporumuzun formasını giyecek olan futbolcumuz ahmet arslana ve nevşehirsporumuza hayırlı olsun..