NEVŞEHİRSPORUMUZ KALEYİ SAĞLAMA ALDI....

Nevşehirspor GK. İç transferde geçen sezon 2. Yarı kalemizi başarıyla koruyan Emrah BIDIK ile 1 yıllık sözleşme imzaladı... 

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig takımlarından Mardinspor'la 12 maça çıkan Tecrübeli Kaleci EMRAH BIDIK kalesinde sadece 6 gol gördü. BAL 2. grupta ilk yarı maçları sonunda lider tamamlayan Mardinspor'un bu başarısında büyük pay sahibi olan tecrübeli kaleci, daha öncede Çorum Belediyespor'un BAL'i  şampiyonu olduğu 2011-2012 sezonunda Türkiye Liglerinin en az gol yiyen kalecisi olmuştu.


Emrah Bıdık FİB Haber.Com a yaptığı açıklamada;  Nevşehirspor Gençlik takımını tercih etmemde Başkanımız NECMİ CANTEKİN'in ve Takımımızın Hocası Şanver Göymen'nin büyük katkısı oldu. Transferimde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Nevşehir'i iyi tanıdığını 2004-2005 Futbol Sezonunda 3. Lig'de Nevşehirspor'da görev yaptığını ve güzel dostluklar kurduğum bir şehir. Geçtiğimiz yıl Ligin 2. yarısında N.Spor GK nde mücadele verdiğini bu bağlamda yabancısı olmadığını takımın başarısı adına Kaleci hocamız eşliğinde çok çalışıp Nevşehirspor'u şampiyonluğa ulaştıracağımıza yürekten inanıyorum. dedi. 

Fibhaber.com olarak bizde Emrah kardeşimize başarılar diliyoruz..


Nevşehirspor da Sol taraf emin ellerde !

FİB Haber Merkezi Spor servisimizin Kulüp Başkanı Necmi Cantekin'den edindiği bilgiye göre Profosyonel liglerde top koşturan bir bomba transferle de prensipte anlaştığı bir kaç gün içinde bu süper transferin kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

Takımımıza hayırlı olsun...