Spor Toto BAL 1. Kademe Play-Off maçında Nevşehirspor - Kırşehir Belediyespor ile Ankara Osmanlı stadında karşılaştı. Maçın sonucu bir tarafa Nevşehir birlik ve beraberliğinin en güzel örneğinin sergilendiği trübünlerde yer alan yaklaşık 5 Bini aşkın Nevşehir sevdalısı Kırmızı Beyazlı taraftarlarımız 90 dakika boyunca takımlarına destek verdiler.

Ankara Osmanlı Stadında oynanan Nevşehirspor-Kırşehir Belediyespor müsabakasına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Daire Başkanı Rasim Arı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Mustafa Öz, Kavak Belde Başkanı Yavuz Demir, Sanatçı Kürşat, Eski Milli Futbolcu Veysel Cihan, Ruhi İyileşen, Nevşehirli Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Eren, Birlikte Posta Çalışanları Derneği Genel Başkanı Mustafa Doğan, Ürgüp dernek yonetim kurulu üyesi Zekai Ulusoy, Hüseyin Ödemiş, Şehit Kubilay Mahallesi Muhtarı Ahmet Gök ve Kemal Çevirme'nin yanısıra daha isimlerini sayamadığımız bir çok hemşehrimiz ile Nevşehir ve farklı şehirlerden gelen yaklaşık 5 bin kırmızı beyazlı taraftar izledi.

Maç sonunda ne söylediler?

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Kırmızı Beyazlı ekibimiz için bitmiş bir şey yok, 3.Lig yolunda bir karşılaşma daha bizi bekliyor. Osmanlı stadında ki maçta ki trübünler tüm Türkiye'ye bir kez daha şunu gösterdiki; Nevşehirspor'un yeri kesinlikle Bal ligi değil. Ve inanarak daha çok kenetlenerek önümüzdeki maçta bu sefer inşallah 3.lige biz çıkacağız. Haydi Kırmızı Beyaz sana her daim ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR!"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de "Canın sağ olsun Nevşehirspor. Herşey bitmedi, inanıyoruz, bir sonraki maçın sonunda Şampiyon olacaksın.!" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'de "Canın sağolsun şehrimizin gururu. Sonraki macı alıp 3.lige çıkacağız. Sizlere güvenimiz tam." dedi.

KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, "Kırşehir Belediye Spor’u başta Yaşar Bahçeci Başkanım olmak üzere en içten dileklerimle kutlarım, sizi Nevşehirspor olarak 3. Lig’de yalnız bırakmayacağız inşallah. Bekle bizi 3.Lig geliyoruz" dedi...

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'de; "Fazla söze gerek yok; ŞAMPİYON KIRŞEHİR BELEDİYE SPOR. Bekle bizi 3.Lig, komşumuz Nevşehir üzülmesin inşAllah onlarda bir sonraki maçta gelirler. 3.Lig yolunda Nevşehir'e başarılar dilerim" dedi.

Canın Sağolsun Nevşehir Sporum..!!!