Bal ligi temsilcimiz Nevşehirspor'u lig ve kupada zorlu bir maç trafiği bekliyor! Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda deplasmanda TFF 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Çaykur Rizespor'la karşılaşacak olan kırmızı-beyazlı ekibimiz Nevşehirspor'un Kupa maçı tarihi belli oldu. zorlu maç trafiği bekliyor!

Ziraat Türkiye Kupasında Çaykur Rizespor -Nevşehirspor GK Maçı 21 Eylül Perşembe Saat 19:30'da Oynanacak. Karşılaşma A Spor'dan yayınlanacak.

21 Eylül'de zorlu Çaykur Rizespor karşılaşması için yaklaşık 10-12 saatlik yolun ardından bu kez Bal liginde ligin ilk maçında yine deplasmanda 24 Eylül Pazar günü Aksaray Belediye Spor ile oynanacak Nevşehirspor'un kurmayları şimdi kara kara düşünürüyor.
Nevşehirspor taraftarları ise TFF'na tepki göstererek Aksaray Bld.Spor maçının en azından bir gün sonraya ertelenmesini bekliyor. Bu konuda Nevşehirspor Yönetiminin TFF nezdinde bir girişimde bulunup bulunmayacağı ise merak konusu.

Nevşehirspor'da Kupa hazırlıkları devam ediyor!
Türkiye Ziraat kupası 3. turda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Nevşehirspor hazırlıklarına devam ediyor. Nevşehirspor Teknik direktörü Cüneyt Tiryaki, Çaykur Rizespor, kendi kategorisinde formda takım rakibimize saygı duyduydugumuz bir takımla mücadele edeceğiz amacımız iyi futbol oynamak Rize'de şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz güçlü bir rakip ile mücadele edeceğiz. Kupada amacımız en iyi futbolu oynamaktır. Bizim asıl hedefimiz 24 Eylül'de başlayacak olan lig maçıdır. Deplasmanda oynayacağımız komşu kentimiz Aksarayspor maçına hazır olarak çıkmaktır dedi.


Şehrimizin gururu Nevşehirspor'umuza Kupa ve lig maçında başarılar diliyoruz.