Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkan Yardımcısı Emrah Akün, Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı ve eski kulüp Başkanlarından Lokman Kozan ile bir araya geldi.  

Nevşehirspor'un geleceğini masaya yatırıldı.

Nevşehirsporun dünü, bugünü ve geleceği’nin masaya yatırıldığı toplantıda, Nevşehir spor'un geleceği ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu​.

Ziyarette Nevşehirspor ve Nevşehir’deki futbol sorunları hakkında karşılıklı istişareler gerçekleştirildi. ASKF Başkanı Avcı'ya emeklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, “Nevşehir’de futbol konusunda yaşanan sıkıntılar herkesin malumu. Biz bu işe gönül verdik, gecemizi gündüzüme katıyoruz. ASKF Başkanımız Mustafa Avcı'da her daim Nevşehir futbolunu bir daim öteye götürmek için çaba sarf ediyorlar. Bu çabaları için kendilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

"Nevşehirspor hepimizin takımı, hepimizin kulübü"

ASFK Başkanı Mustafa Avcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Avcı,“Bizlere üye tüm kulüplerimizin hepsine aynı mesafedeyiz. Ama şu da bir gerçektir ki Nevşehirspor ilimizin takımı. Tabii ki il takımıdır, diğer ilçe, belde, köy takımlarına göre daha ön plandadır. İl takımı mutlaka başarılı olmak zorundadır. Bu sadece başkanın ve yönetim kurulu ile gitmiyor. İlin valisi, belediye başkanı, bürokrasisi, sivil toplum örgütleri bu işin içine girecek. Taşın altına elini koyacak.  Bizlerde yöneticilikte yaptık, topta oynadık. Nevşehirspor hepimizin takımı, hepimizin kulübü. Ben tekrar ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eski Kulüp Başkanı Lokman Kozan ise, “Sayın Muzaffer Leblebici Başkanımız ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerin Nevşehirspor, amatör spor ve sporcularımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Nevşehirspor'umuza, Amatör sporumuza, sporcularımıza hayırlı olsun. Tüm amatör spor camiamızı Nevşehirspor’a destek için stada bekliyoruz” dedi.

Ziyarette Nevşehirspor Başkanı Muzaffer Leblebici, Nevşehirspor maçlarının seyredilmesi için amatör spor kulüp temsilcilerini ve tüm sporcuları hafta sonu oynanacak olan Aksaraspor maçına davet etti.