NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Liginin ilk yarısını 19 Puanla, liderin 8 puan gerisinde tamamlayan Nevşehir Spor GK’da lig arasında transfer konuşuluyor.

19 Ocak 2014 tarihinde başlayacak olan ligin ikinci yarısı öncesinde Teknik Direktör Levent Numanoğlu’nun ve takım yönetiminin ligin ikinci yarısındaki hedefinin belirlenmesi de bekleniyor.

Lig öncesinde hedefin 3. Lig olacağını dile getiren Nevşehir Spor GK Teknik Direktörü Levent Numanoğlu, takımın başından apar topar kaçan Sait Taş’ın ardından göreve geldiği ilk günlerde yaptığı açıklamada takımın hedefinin 3. Lig olacağını ve bu konuda kendisinin de katkı sağlamak istediğini dile getirmişti.

Nevşehir G.K Teknik Direktörü Levent Numanoğlu, hedef      inin takımı 3. Lige taşımak olduğunu söylerken "Bu olayın hiçbir şekilde maddi boyutu yok. Tamamıyla sıcak ilişki boyutu var. Ve niye burayı kabul ettiniz diye bir soru aklınıza takılabilir. İnanın Nevşehir takımında bir parça faydam olur lige çıkarabiliyorsam beni huzurlu ve mutlu eder. Bunun için uğraş vermek için buradayım. Burada eğer ben bu takımı 3. Lige çıkarabiliyorsam, bu takım 3. Ligde oynuyorsa benim için şeref ve onurdur. Tek amacım da bu. Hayatım boyunca hep dürüstçe çalışmaya uğraş verdim. İnsanlar içinde hep bir sözle hareket ettim. İki gündür takımı izledim ve bugünde çalışmanın içerisindeydim. Ve şu inanç doğdu bende. Bu takım 3. Lige çıkması lazım olan bir takım” açıklamalarında bulunmuştu.