2017-2018 futbol sezonunda 3.Ligi hedefleyen Nevşehirspor, bu sezon işi sıkı tutuyor. İlk etap çalışmalarını Nevşehir'de tamamladıktan sonra 2. etap için Erzurum Palandöken’de kampa giren kırmızı-beyazlı ekip çalışmalarını burada sürdürüyor.

Nevşehirspor ​Erzurum kampının ikinci gününde sabah akşam çift idman proğramıyla yeni sezona öncesi güç topluyor.

Nevşehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ikinci gününde futbolcularımız düz koşu ve ısınma hareketleri ile antrenmana başlayıp ardından 5 e 2 top kapma oyunu ve yarı sahada taktik ve hücum çalışması yaparak antrenmanı tamamladılar.

Erzurum'da 13 Ağustos'ta sona erecek kampın ardından futbolcular üç günlük izine ayrılacak. İznin ardından İkinci etap kamp çalışmaları için Yeni sezon çalışmalarına Nevşehir'de toplanacak olan kırmızı beyazlılar sezon açılışının ardından hazırlık maçlarıyla çalışmalarına devam edilecek.


Nevşehirsporumuz bugün Palandökende ikinci antrenmanını yaptı. İlk hazırlık maçımızı 8 Ağustosta Erbaasporla,ikinci maçımızı ise 12 Ağustosta Ofsporla yaparak Erzurum kampını tamamlayacağız.Takımımız 3 günlük iznin ardından Türkiye Kupası maçı hazırlıklarına Nevşehirde devam edecek.