Spor Toto BAL 1. Kademe Play-Off maçında Nevşehirspor'umuz, Kırşehir Belediyespor ile normal süresi 0-0 berabere kaldığı maçta uzatmalarda yediği golle yıkıldı.

90 dakikası 0-0 biten maçta, 120 dakika sonunda Nevşehirspor, Kırşehir Belediyespor'a 1-0 yenildi.

İkinci uzatma devresinin 110. Dakikasında Turgay'ın attığı golle Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Kırşehir Belediyespor 3.Lige yükselen takım olurken, Kırmızı Beyazlı ekibimiz için bitmiş bir şey yok, 3.Lig yolunda bir karşılaşma daha bizi bekliyor.

İlk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen özellikle ikinci yarının son bölümünde maçt ağırlığını koyan Nevşehirspor'umuz bir türlü aradığı golü bulamadı. Maçın genelinde defansımız ve orta sahamız güzel bir oyun sergilerken ilerde ise etkisiz kaldık. Özellikle Yannik ve oyuna ikinci yarıda dahil olan Aydın Kuzu'nun çabalarıdasonuç vermeyince temsilcimiz karşılaşmanın ikinci uzatma devresinde ağlarında gördüğü golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Nevşehirsporlu futbolcularımızı, Teknik heyetimizi, Yönetimimizi ve büyük taraftarlarımıza sağlık olsun hala bir şansımız daha var. Bu maçı biran önce unutup önümüzdeki hafta oynanacak olan ikinci 90 dakikaya hazırlanmak için çalışmalara hemen başlamamız gerekiyor. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Osmanlı stadında ki maçta ki trübünler tüm Türkiye'ye bir kez daha şunu gösterdiki; Nevşehirspor'un yeri kesinlikle Bal ligi değil. Ve inanarak daha çok kenetlenerek önümüzdeki maçta bu sefer inşallah 3.lige biz çıkacağız.

Şimdi ne olacak?

Nevşehirspor'umuz Serik Belediyespor -Ödemişspor maçının mağlubu ile 2. kademe Play-Off müsabakasını oynayacak, galip gelirse 3. Lige çıkacak.

12 grup birincisinin oynayacağı 6 müsabaka sonunda galip gelen 6 takım TFF 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. Bu müsabakalarda mağlup olan 6 takımın karşılaşacağı 2. Kademe Play-Off müsabakaları sonunda galip gelen 3 takım daha TFF 3. Lig'e yükselme hakkını elde edecek.