Nevşehirspor ligdeki en zor ve önemli sınavlarından birini sahasında ligin en fazla koşan ve iki maçta iki galibiyet alarak dikkatleri üzerine çeken Kayseri Şekerspor karşısında verecek. Oynadığı ilk üç maçta beklemediği şekilde yenilerek taraftarını üzen ve oynadığı futbolla da beğenilmeyen Kırmızı Beyazlılar, rakibini yarın saat 15.00’de Gazi stadında yenerek moral bulmanın mücadelesini verecek.

Nevşehirspor üst üste aldığı mağlubiyetleri telafi etmek ve lige yeni bir başlangıç yapabilmek için Kayseri Şekerspor karşısında puan arayacak.


ZORLU DÖNEMEÇ

Ligdeki ilk galibiyetini Kayseri Şekerspor karşısında almak için kenetlenen Kırmızı Beyazlılar, aksi takdirde kritik bir dönemece girecek. Zorlu maç öncesi de hedefini galibiyet olarak belirleyen Kırmızı Beyazlılar, böylece geçen haftalarda kaybettiği puanları telafi etmenin hesaplarını yapıyor.


HEDEF İYİ FUTBOL

Aldığı yenilgilerden çok oynadığı futbolla eleştirilen ve eğer böyle oynamaya devam ederse ligde istenilen hedeflere ulaşması zor olarak gösterilen Kırmızı Beyazlılar, ligde bu sezon birçok takımın canını yakacağını geride kalan dört haftada oynadığı futbolla gösteren Kayseri Şekerspor’a şoku yaşattırmak için kenetlendi. Alacağı 3 puanla hem hem moral bulmak, hem de adeta lige yeniden başlayarak üst sıralara yükselmek isteyen Kırmızı Beyazlılar, rakibini tüm olumsuzluklara karşın devirerek taraftarına bu sezonki ilk galibiyeti sevinci yaşatmanın hesaplarını yapıyor.


Nevşehirspor fikstür gereği ilk haftalarda hep grubun en güçlü ve zorlu karşılaşmalarına çıktı. Yarın ki maçta bu zorlu maçlar zincirinin son halkası olarak gösteriliyor. Buna rağmen Kırmızı Beyazlı takımımız, Kayseri Şeker maçını kazanarak, kalbiyle destek veren taraftarına da kendini affettirmenin mücadelesini verecek. Bu maçı kazanırsa zorlu maçlarını tamamlayacak olan Nevşehirspor'un artık önü oldukça açık...
 

Başbuğ'dan Taraftarlara Çağrı!

Nevşehirspor Genel Menajeri Ramazan Başbuğ, "Nevşehir sporun Büyük taraftarı 3 haftadır sizleri çok üzdük. Biliyoruz ki kırgın ve kızgınsınız bizlerde çok üzüldük. Başkanımız bizlere Verdiği inanılmaz destek ve Babacan tavrıyla bize büyük güven veriyor bu güveni boşa çıkarmamak için teknik heyet ve sporcu kardeşlerimizle sizin desdeklerinizle bu kötü günlerden kurtulacağız siz olmazsanız biz bu zor günleri atlatamayız size ihtiyacımız var sevgiyle kalın" dedi.


NEVŞEHİRSPOR G.K-KAYSERİ ŞEKERSPOR
Nevşehirspor Bölgesel Amatör Ligi 6.Grup 6. hafta maçını 23 Ekim 2016 Pazar günü saat 15.00'de Nevşehir Gazi Stadında oynanacaktır.
Bu önemli maça tüm Nevşehir halkımız davetlidir.

23 EKİM PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00'DA...

NEVŞEHİRLİYİM diyen herkesi bu önemli maça davet ediyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 5. haftada oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler şunlar:
Yarın
15.00 Çubukspor Futbol A.Ş. - Yıldızeli Birlik Spor         : Levent Gümüşdere
15.00 Nevşehir Spor Gençlik - Kayseri Şekerspor          : Burak Filik
15.00 Zara Belediyespor - Mke Kırıkkalespor                 : Emrullah Doğan
15.00 Talasgücü Belediyespor - Kazan Belediyespor     : Deniz Arslan
15.00 Sivas Demirspor - Yeni Altındağ Belediyesi Spor  : Semih Özgel
15.00 Yozgatspor 1959 Fk - Yeşil Kırşehir Spor              : Erdi Çağrı Kaya


FİB HABER || Mustafa FERVEREN