Nevşehirspor GK Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'i ziyaret etti. 

Milletvekillerine Nevşehirspor saati hediye eden Başkan Salih Dirikoç, Nevşehir'in tek Bal ligi kulübü olduklarını yineleyerek şehrin tüm dinamiklerinden katkı beklediklerini söyledi. Milletvekilleri de, Nevşehirspor’a elimizden geldiğince her türlü desteği vereceklerini dile getirdiler.


Nevşehirspor GK Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, gerçekleştirilen çalışmalar ve takım son durumu hakkında Milletvekillerine bilgiler verilirken, yeni sezon öncesi Kırmızı Beyazlı takım hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Fedaya Can Feda Olsun ...!

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren milletvekilleri, Nevşehirspor yönetimine başarı dileklerinde bulunurken, fırsat buldukça futbol takımının maçlarını izleyeceklerini ifade ettiler. Milletvekilleri, ayrıca Nevşehirspor’a her türlü desteği verme hazır olduklarını da dile getirdiler.


Başkan Dirikoç ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; Nevşehir Milletvekillerimizi mecliste gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, "Feda Sezonun da"  Bizlerde Varız Dediler. Kendilerine Yönetim Kurulum ve camiamız adına Teşekkür ediyorum dedi.

Spor Toto teşkilat başkanlığına da heyet olarak gidildiği  ziyaret ile ilgili bilgi veren AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Nevşehirspor’umuza destek için Kulü Yönetimi ile birlikte Spor Toto teşkilat başkanlığına ziyarette bulunduk . Sayın Spor Toto Başkanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu bizi çok iyi karşıladı ve talebimize olumlu cevap verdi” diye konuştu. Açıkgöz, Kasapoğlu'na teşekkür ederken, şehrimizin takımı Nevşehirspor bizim herşeyimiz. Bu sene hep birlikte kenetlenerek özlediğimiz şampiyonluğa ulaşacağımızı tüm kalbi duygularımla diliyor ve inanıyorum "dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider de yaptığı açıklamada Spor Toto Başkanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığımız görüşmemiz neticesinde,kendilerinden Nevşehirspor'umuza nakti olarak destekte bulunacaklarının sözünü aldığını ifade ederek bugünde nakti yardım sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Nevşehirspor'a hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

Gizligider, Takımımızın maddi ve manevi her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Şunu da tüm samimiyetimle ifade etmeliyimki bu sene şampiyon olacağımıza olan inancım tamdır. Bu vesile ile yeni sezonda ilimizin marka değerlerinden Nevşehirspor'a yeni sezonda başarılar dilerim" dedi.