Bali Ligi 6. Grup ilk haftasında deplasmanda Yozgatspor ile karşılacak olan takımımız Yozgat'a dualarla uğurlandı. Gazi stadı önünde Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, yönetim kurulu üyeleri, taraftar gruplarının katılımıyla yapılan Hafız Mahmut Kemikkıran hocanın okuduğu duanın ardından kurban kesildi.
Kırmızı Beyazlı taraftarlarımız daha sonra otobüsle Yozgat'a hareket etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, 2016-2017 Sezonuna Yozgatspor'la başlayacak olan Nevşehirspor için kurban kesti. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir’in her alanda geliştiğini ve güzel hizmetler yapıldığına değinerek, “2016-2017 Yeni sezonu Nevşehirspor'a hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah yeni başlayacağımız ligin sonunu Şampiyon olarak tamamlarız. Nevşehirsporun 3. Lige yükselmesini temenni ediyorum” dedi.

Kurban kesimi sonrasında açıklamada bulunan Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici de, " Nevşehirspor olarak hedefimiz bu sene şampiyon olup bir üst lige çıkmak. Güzel bir yönetim ve güzel bir takım oluşturduk. Takımın başına de tecrübeli hocalarımızdan Erol Azgın'ı getirdik. Teknik heyetimizin raporu doğrultusun da transferler yaparak yep yeni ve güçlü bir takım oluşturduk. Bu gün ilk maçımıza çıkıp kazanmaya çalışacağız. Tüm sezonun dostluk havasında, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum. Ayrıca Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz'e de her zaman yaımızda yer alarak destekleri için teşekkür ediyorum ” dedi.



Bölgesel amatör Lig 6.Grupta sezonun ilk maçı için Yozgat'a hareket eden taraftar Grubu, sezonun ilk maçında da bizleri yalnız bırakmayan Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz dediler.