Nevşehir Gençlikspor, Kurban bayramı nedeniyle lige verilen aradan sonra pazar günü kendi evinde Yozgatspor 1959 FK  ile karşı karşıya gelecek.

Pazar günü Nevşehir Gazi Stadı'nda 6.Grubun ikincisi Yozgatspor ve ilk maçta aldığı şok yenilgi ile herkesi şaşırtan dokuzuncu sırada yer alan Nevşehirspor karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi saha avantajı ve güçlü kadrosu ile Nevşehirspor ...Dev maçın sonucunu kalecilerle, Nwogbo, Anıl Bircan, Metin Kurt, Ender Güngör gibi yıldızların performansı belirler.

Nevşehirspor'da eksik oyuncu bulunmazken konuk Yozgatsporda kart cezalısı Yılmaz Ersoy oynayamayacak.

Bölgesel Amatör Lig'i 6'ıncı grupta şampiyonluk hesapları yapan Nevşehirspor GK , bayram nedeniyle lige verilen aradan sonra pazar günü Gazi Stadında Yozgatspor 1959 FK ile karşı karşıya gelecek. 

Hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip, bu yılki ligde hedefine ulaşabilmek için hesaplarını 3 puan üzerine kurdu.

Hafta sonu 5 Bin kişinin gelmesi beklenilen maç Nevşehirspor'un yeni sezon hedefi adına büyük önem arz ediyor.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü tarafından Nevşehir Gazi Stadında yapılan tadilatlarla yenilenen trübünleri ve  dijital skorboardda ilk kez Nevşehirli taraftarların hizmetlerine girecek.
Ayrıca Genç Meterisliler Taraftar grubu stadı Kırmızı-Beyaz renklerle süsleyecekler.

Öte yandan Maça Yozgat'tan da büyük ilgi olduğu ve 4 otobüs taraftarın Nevşehirspor maçına gelecekleri belirtildi.


Nevşehirspor GK - Yozgatspor 1959 FK
3 Ekim 2015 Pazar Günü
Saat: 15:00
Nevşehir Gazi Stadyumu

04-10-2015 Pazar günü saat 15:00 da Yozgatspor ile
oynayacağımız lig maçına tüm sporseverleri ve Nevşehir
sevdalılarını davet ediyoruz. 


Lig'de bu hafta Yeşil Kırşehirspor-Kayseri Yolspor, Azatlıspor-Çankırı Belediyespor, Sivas Emniyetgücü-Yeni Altındağ Belediyespor, Kazan Belediyespor-Yıldızeli Birlikspor, Hacılar Erciyes-Türk Metal Kırıkkalespor karşılaşmaları oynanacak. 

Fikret Çapacı / FİB Haber