Hafta sonu Deplasmanda İskilip Belediyespor İle Karşılaşacak olan Nevşehirspor'un başında ardımcı hocası Sn. Izzet Canyurt çıkacağı bildirildi.

Şampiyonluk parolasıyla kurduğu güçlü kadrosu ile ligin ilk 6 maçında topladığı 10 puan ile ligde Beşinci sırada yer alan Kırmızı beyazlı ekibimiz Nevşehirspor'un Deplasmanda İskilip Belediyespor İle Karşılaşacağı maçtan mutlak 3 puan bekliyor.

İskilip Bel.Spor ise topladığı 4 puanla ligde 10.sırada yer alıyor...

Nevşehirspor Yönetimi bir taraftanda Teknik Direktör arayışını hız kesmeden sürdürüyor.Konuya ilişkin olarak kendileriyle görüştüğümüz Kulüp Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin Acelemiz yok,güçlü birbirine inanan hazır bir takım kurduk.Gelecek hocamız hazır takıma kendi hünerlerini katarak bizi başarıya götürecek donanaıma sahip olmalı.Bunda da ilk aradığımız özellik Karakter ve iyi ahlaklı işini seven başarıyı isteyen bir kişi olacak dedi.

FİB Haber Merkezi olarak kendisiyle görüştüğümüz ve Nevşehir kamuoyunda yüksek sesle dile getirilen Eski Milli Futbolcu Veysel Cihan ise kendi memleketimin takımı olan Nevşehirspor dan böylesi bir teklif gelmesi benim için büyük bir onur ve gururdur. Elbette bazı önemli hususular var. Maddiyat kesinlikle problem değil benim için...Takıma faydalı olacağıma inanırsam ve bazı düşüncelerime cevap bulursam neden olmasın.Bunun için telefondan öte yöneticilerimizle birlikte yüz yüze bir araya gelerek karşılıklı beklentilerimizi masaya yatırır ve Nevşehirspor umuz için en hayırlı olan kararı alırız işallah dedi.

Veysel Cihan la hafta sonu Nevşehirspor yönetiminin bir araya gelerek masaya oturması beklenirken farklı altarnatif isimlerinde olduğu bildirildi.
Fibhaber.com haber sitesi olarak temsilcimiz Nevşehirspora başarılar dileriz.