Dün Antalya Akdeniz stadında oynadığı ve 3-2'lik skorla şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından bugün şehrimize gelen Şampiyon Nevşehirspor kafilesini binlerce kırmızı beyazlı taraftarlar bütük bir coşkuyla karşıladılar.

Nevşehispor taraftarları Atatürk bulvarı Ziraat bankası önünde toplanarak meşale yakıp, tezahüratlar eşliğinde 13 Yıl aradan sonra tekrardan 3.Lige yükselmenin büyük mutluluğunu gönüllerince doyasıya kutladı.  

Şampiyonluk kutlamalarına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Nevşehir Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, AK Parti  İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Afrin Gazimiz Zeki Didinmez, Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ,Nevşehirspor yönetimi ve futbolcular ile çok sayıda Kırmızı Beyazlı renklere gönül veren Nevşehirspor taraftarları katıldı.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç yaptığı açıklamasında “Nevşehirspor’u 3. Lig’e çıkarmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Şampiyonluk şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehirspor 13 Yıl Aradan Sonra Profesyonel Lig’e yükselen Nevşehirspor'u kutladı. Çok önemli bir başarı sergilediklerini belirten Vali Aktaş, Nevşehirsporlu taraftarları, futbolcuları ve yöneticilerini başarılarından dolayı kutlarken, 3. ligde başarılarının devamını diledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz," Nevşehirspor'umuz ile gurur duyuyorum. 13 yıl aradan sonra gelen 3.Lig ve Şampiyonluk şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun “Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olup, 3. Lige yükselme maçında da galip gelerek tüm Nevşehirlilere büyük bir sevinç ve gurur yaşatan, futboldaki özlenen heyecanı hemşerilerimize tekrar aşılayan Nevşehirspor’un tüm futbolcularını, kulüp başkanımız Sayın Salih Dirikoç ve Yönetimini, bu başarı hikayesinde emeği geçen herkesi ayrıca takımlarını her durumda destekleyen taraftar gruplarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de," İri olduk diri olduk hep beraber Şampiyon olduk. Artık 3. Lig hasreti bitmiştir. Bizleri uzun yıllardır hasret kaldığımız 3. Lige kavuşturan başta takım oyuncularımız olmak üzere, hocamıza, takım yönetimine ve uzun lig maratonunda takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz" dedi. 

Nevşehirli değerli Sanatçı Kürşat'ın Nevşehir Marşı eşliğinde Şampiyon Futbolcular ve Şampiyon Takımın Kahraman Yöneticileri teker teker seromoniye büyük bir coşku ile davet edildiler. 

Protokol konuşmalarının ardından taraftarla şampiyon Nevşehirspor sloganı atarak dağıldılar.

Şampiyon takımın şampiyon Hocası: T.Direktör Cüneyt Tiryaki

Yardımcı Antrenör: Mahir Nergis

Kaleci Antrenörü :  İzzet Canyurt

Kondisyoner- Yardımcı Hoca: Ceyhun Elçiler

Masör: Ali Erdoğan

Malzemeci:Eren Erikci

Şöför: Sedat Atasavun

İşte Şampiyon Nevşehirspor Takım Kadrosu

  1. Can Avcı (K)
  2. İsmail Çiçek(K)
  3. Fatih Bahçe(K)
  4. Eray Eren (Defans)
  5. Hüseyin Civelek
  6. Şafak Bayraktar
  7. Ahmet Arslan
  8. Aykut Eren
  9. Recep Doğan
  10. Serhan Karahan
  11. Hakan Doğan
  12. Nazım Ortafidan
  13. Furkan Yıldırım
  14. Ömer Faruk Çelimli
  15. Serdar Kılıç
  16. Kaho Yannick
  17. Chizbur Buzo
  18. Aydın Kuzu
  19. Rahmi Özdemir
  20. Beytullah Aslan
  21. Mustafa Can Şen

Şampiyon Nevşehirsporun kahraman yöneticileri İşte Nevşehirspor Yönetim Kurulu:

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç 

  1. Sayın Çetin Ulukuş
  2. Sayın Ali Akkoç
  3. Kadir İnanan
  4. Nafiz Can Dirikoç
  5. Kenan Pınarbaşı
  6. Esat Özaltın
  7. Ahmet Ertaş
  8. Hamza Köybaşı
  9. Mehmet Elmacı
  10. Fatih Ün
  11. Mehmet Bıyık
  12. İlhan Esenoğlu
  13. Arif Altuncu
  14. Orhun Vergiveren
  15. Hamdi Tüfekçi
  16. Murat İdiz
  17. Abdullah Kahveci
  18. Olcay Ödemiş
  19. Aşkın Kızılbayrak
  20. Yılmaz Saray

---------------------------------------------------

13 yıldır büyük bir özlemle beklediğimiz Bu Şampiyonluğu Dünyanın her yerinde yaşayan kalbi memleketi için atan tüm Nevşehirlilere şehitlerimize ve gazilerimize armağan ediyoruz.

Takımımızın şampiyonluğunda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.