Kırmızı-beyazlılar, hafta sonunda Başkent Ankara temsilcisi Altındağ Belediye Spor ile yapacakları maçın hazırlıklarına Nar tesislerinde devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig'i 6'ıncı grupta şampiyonluk hesapları yapan Nevşehirspor GK , Ulusal Yas nedeniyle lige verilen aradan sonra pazar günü Gazi Stadında Altındağ Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. 

Hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekip, bu yılki ligde hedefine ulaşabilmek için hesaplarını 3 puan üzerine kurdu. 

Yozgat maçında olduğu gibi bu Hafta sonunda da Altındağ Bld. Spor maçı için 5 Bin kişinin üzerinde taraftar gelmesi beklenilen maç Nevşehirspor'un yeni sezon hedefi adına büyük önem arz ediyor.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü tarafından Nevşehir Gazi Stadında yapılan tadilatlarla yenilenen trübünleri ve  dijital skorboarda Nevşehirli taraftarların beğenisine girecek.
Ayrıca Genç Meterisliler Taraftar grubu stadı Kırmızı-Beyaz renklerle süsleyecekler.

Nevşehirspor, harıl harıl!

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta mücadele eden ve oynadığı iki karşılaşmada 3 puan toplayarak puan cetvelinin yedinci sırasında bulunan Nevşehirspor da futbolcular, Türkiye Futbol Federasyonu, ulusal yas nedeniyle tüm müsabakaları ileri bir tarihe ertelenme kararı alması sebebiyle geçtiğimiz hafta Pazar gününü izinli geçirirken,Altındağ Belediye Spor hazırlıklarına dün devam ettiler. Önceki hafta kendi sahasında güçlü rakibi Yozgatspordan 3 puanı 2-0’lık skorla alan ve zirve yolunda çok kritik bir virajı geçen Nevşehirspor’da gözler hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Altındağ Belediye Spor ile oynanacak maça çevrildi.  Nevşehirspor’da tek hedef ligde lider bulunan Altındağ Belediye Spor'u yenerek 2’de 2 yapmak.

Bu doğrultuda zorlu maçın hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam eden kırmızı-beyazlılar çalışmalarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü. 

Saat 16.30’da Nar Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların son derece istekli olmaları dikkat çekti. Nar Tesisleri’nde Nevşehirspor Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu yönetiminde ısınma hareketleriyle başlarken 5’e 2 çalışmasının ardında daha sonra kuvvet çalışmasıyla devam etti.

Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, antrenmanın devamında savunma ve hücum oyuncularına pas organizasyonlarına dayalı özel bir idman yaptırdı. Antrenman tam sahada çift kale maçla sona erdi.

Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu, Altındağ Belediye Spor maçının zor geçeceğini ve galip gelmek için sahada ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Şampiyonluk için bal liginde erken final...

Nevşehirspor'un tecrübeli ve başarılı Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, Bu Pazar Saat 15:00'de Gazi Stadyumunda Nevşehirspor - Altindag Bld. Maçı Var.Şampiyonluk Yolunda Bu Çok Önemli Karşilaşmada Bütün Taraftarlarimizi Bekliyoruz  dedi.

Topuzoğlu; Nevşehirspor, tüm Nevşehirlilerin takımıdır. Bizi bugüne kadar destekleyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , Milletvekillerimiz ile Kırmızı-beyazlı taraftarlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Buzo Tüm Taraftarları Maça Davet Etti...

Buzo'da Bu hafta sonu tüm Nevşehirli taraftarları Gazi stadına beklediklerini ifade ederek Grubun güçlü ve lider takımı Altindagspor'u evimizde yenecez inşallah dedi.

Nevşehirspor Nijeryalı Buzo'dan Gol Sözü! 

Nevşehirspor'un başarılı ve sempatik Golcü futbolcusu Buzo Nevşehirspor taraftarlarına Gol sözü verdi ve benim işim bu dedi...

18-10-2015 Pazar günü saat 15:00 da Altındağ Belediye Spor ile
oynayacağımız lig maçına tüm sporseverleri ve Nevşehir
sevdalılarını davet ediyoruz. 

Nevşehirspor GK - Altındağ Belediye Spor
18 Ekim 2015 Pazar Günü

Nevşehir Gazi Stadyumu

Tarih : 18-10-2015 Pazar
Saat : 15:00

4.Hafta Maç Programı ve puan durumu