NEVŞEHİR(MHA) Ekim ayının ilk haftasında başlaması beklenen Bölgesel Amatör futbol liginde bu yıl da Nevşehir’i temsil etmeye hazırlanan Nevşehir Spor GK’da bir yandan transferlerin takıma uyumu konusunda çalışmalar sürerken, bir yandan da takımın hazırlık maçları ile lige hazırlanması hedefleniyor.

Şu ana kadar 20’ye yakın transfer yaparak geçen yılki takımdan birkaç isim dışında yepyeni bir takım oluşturma gayretinde olan Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ve beraberindeki teknik kadro takıma transfer edilen futbolcuların performanslarını da gözetlemeye başladı. Transferlerin en kısa sürede takıma uyum sağlamaları yönünde yapılan çalışmaların yapılacak olan hazırlık maçlarında da kendisini belli etmesi etmesi bekleniyor.

Öte yandan yapılacak hazırlık maçları ve antrenmanların ardından teknik heyetin raporları doğrultusunda yeni transferlerin de gündeme gelebileceği belirtiliyor.

Kulüp Başkanı Necmi Cantekin ve yönetimin teknik direktör Topuzoğlu ile sık sık görüşerek takımın durumu hakkında bilgi aldıkları gözlenirken, bu yıl iddialı bir takımın oluşturulması yönünde yapılan ve yapılacak olan çalışmalara kulüp yönetiminden Sedat ve Serhat Cantekin’in yanı sıra Mehmet Bıyık’ın da fadakarca katılmaları dikkat çekiyor.