TEKNİK SORUMLU SAİT TAŞ VE YARDIMCISI HAKAN KOÇER GÖREVLERİNDEN SPOR ETİĞİNE AYKIRI DAVRANIŞLA AYRILDILAR.
  Bal temsilcimiz Nevşehirspor GK Teknik sorumlumuz Sait Taş ve Yardımcı Antrenör Hakan Koçer Görevlerinden ayrıldılar. 
Konuyla alakalı olarak tüm spor camiasını bilgilendirmek üzere yönetim bir açıklamada bulundu.
Yapılan açıklamada;
Bugün oynanan Aksaray belediyespor müsabakası sonrası tesislerde futbolcu ve teknik ekibe yapılan prim ödemeleri sonrası beraberce akşam yemeği yenildikten sonra Kulüp Başkanı Sn.Necmi Cantekin ve beraberindeki Yöneticiler tesislerden ayrılmıştır.Teknik sorumlu Sait Taş ve yardımcısı Hakan Koçer hiç bir yönetici ve yetkili ile görüşmeden şehri terkettiği ve yolda Genel Kaptan Sn.Mehmet Bıyığı ve bir gazeteciyi arayarak kulüpten ayrıldıklarını bildirmişlerdir.Yönetim Kuruluna yazılı istifa veya yüzyüze bir görüşme gereği bile duymadan şehri terkeden teknik sorumlu ve yardımcısının yapmış oldukları bu davranışdan dolayı öncelikle kınıyor ve bu davranışın spor etiğine uygun olmadığını düşünüyoruz. 
Akşam saatlerinde bilgi sahibi olunan bu durum sonrası Teknik Sorumlu ve yardımcının alınan bilgilere göre geçen hafta takımda görevli iken bir başka takımla görüştüklerinide öğrenmiş bulunmaktmayız. Kendisi bir doping olayından dolayı ceza alan biri olarak kapılarımızı açtığımız tekrar futbol camiasına kazandırmaya çalıştığımız bir teknik sorumlunun bu denli spor etiğine uygun olmayan davranışını tekrar kınıyor ve kendisi hakkında Kulübümüzün Yaşadığı Maddi Kayıpla alakalı Federasyon ve Adli tüm hukuki yollara başvuracağımızı tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.
Futbol Takımımızın başına geçici olarak Yardımcı hocamız Sn. Izzet Canyurt getirilmiştir.Yeni bir Teknik Sorumlu ile anlaşma sağlayana kadar Izzet Canyurt Takımda Tek sorumlu olarak görev yapacaktır.
Saygılarımızla...
Nevşehir Spor Gk Yönetimi