Yasin Çelik Nevşehirspor'da! Nevşehirspor GK Futbol Sorumlusu Sayın Serhat Cantekin, FİB Haber merkezimize yaptığı açıklamasında , Sezon öncesi çalışmalarımız için davet ettiğimiz ve Nevşehir kampına gelen Başarılı Savunma oyuncusu Yasin Çelik'in, Nevşehirspor GK Kulüp Başkanı Necmi Cantekin'le görüştükten sonra kendisini 1 yıllığına Nevşehirspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladığını belirtti.

Bal ligi temsilcimiz Nevşehirspor GK, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Çankırıspor'un başarılı  savunma oyuncusu, Yasin Çelik'i transfer etti.

Nevşehirspor GK 2.lig de Çankırısporun başarılı savunma oyuncusu Yasin Çelik i transfer etti. Nevşehirspor GK Futbol Sorumlusu Sayın Serhat Cantekin yaptığı açıklamasında; 2.ligden takımımıza tecrübeli bir ismi katmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Kendisinin bu yıl ki hedefimizide katkılarının büyük olacağını inanıyorum.Geçtiğimiz son 10 yıl içerisinde aralıksız olarak oynamış olduğu 2. lig ve 3.lig takımlarındaki büyük başarılarını Nevşehirsporda da göstereceğine inanıyoruz.

Teknik sorumlumuz Şanver Göymen in de ısrarla talep ettiği bir sporcusu olması hasebiylede bu büyük transfere imza atmış olduğumuz için büyük mutluluk yaşıyoruz dedi.

Cantekin, 2.ligde top koşturan Yasin Çelik'in son 10 yıldır profosyonel liglerde başarıyla mücadele verdiğini ve hedefleri olan Takımımız Nevşehirspor GK 
transfer olmasıyla ilk kez amatöre dönüş yaptığınında altını çizerek, kulübümüzün şimdiye kadar olduğu gibi Teknik sorumlusu Şanver Göymen hocamızın direktifleri doğrultusunda transferlere hız verdiği ve takımın hak ettiği başarıya ulaşacağı kaydedildi.

Kişisel Bilgiler
Doğum Yeri : RİZE
Doğum Tarihi : 4 Mart 1981
Uyruk : TC
Futbolcu Temsilcisi :
Lisans Bilgileri
Lisans No 314627
Kulüp ÇANKIRISPOR
Sözleşme Başlangıç T. 13 Ocak 2014
Sözleşme Bitiş T. 31 Mayıs 2015