Nevşehir spor Kulübü ikinci Başkanı Sedat Cantekin  Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Yakut'u ziyaret etti.

GEÇTİĞİMİZ SEZON OYNANAN BAL LİGİ İÇ SAHA MAÇLARINDA NEVŞEHİR SPORUN BÜTÜN MAÇLARINA KAPADOKYA HASTAHANESİ AMBULANSINI GÖNDEREN DR.FATİH YAKUT'A SEDAT CANTEKİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ YAPTI.

2014-2015 Sezonunda Nevşehir Spor futbol takımının iç sahada oynadığı bütün maçlara Kapadokya Hastahanesi Başhekimi Dr.Fatih Yakut tam donanımlı Ambulans yollamıştı.

   Nevşehir spor Gk.takımının ikinci başkanı olan Sedat Cantekin de Dr.Yakutun bu davranışından dolayı teşekkür etmek için yerinde ziyaret etti.Burada şu açıklamayı yapan Cantekin bu şehrin bu takıma sahip çıkması gerekir.Biz aile olarak taşın altına elimizi koyduk.Herşeyimizle takımımızın şampiyon olması için çaba sarfediyoruz.Eğer bu şehirde herkes üstüne düşeni yapsa bizde şampiyonluk için daha emin adımlarla ilerleriz.

   Dr.Fatih beyin bu manada yapmış olduğu Ambulans desteği çok önemliydi.Burada bir kez daha kendisine ve Kapadokya Hastahanesi yönetimine teşekkür ederim.dedi.

     Kapadokya Hastahanesi Başhekimi Dr.Fatih Yakut ise: bu ziyaretten dolayı memnun olduğunu ve şehrimizin takımına her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.Nevşehir sporumuzun başarılı olması için bize düşen görev neyse yapmaya hazırız dedi.Yeni sezonda'da yine iç saha maçlarına aynı şekilde Ambulans yollayacaklarını'da sözlerine ekledi.

   HABER :ALİ ÖZCAN.