Nevşehirspor GK'de dün gerçekleştirilen İstişare Kurulu tavsiyesini değerlendiren Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamasında, gönüllülük esasına dayalı 3 farklı başlıkta komisyon kurulu oluşturulacağının kararlaştırıldığını ifade etti.

"Herşey Nevşehirspor İçin...!"

Nevşehirspor GK. İstişare kurulu tavsiyesi ile kurulacak olan komisyonlar üzerinden sorunlar tesbit edilerek bu sorunlara çözüm üretilecek.

Nevşehirspor GK. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamasında, Nevşehirspor GK. de yeni sezon Gönüllülük esasıyla çalışacak "İşbirliği İstişare Komisyonları" kurulacağını açıkladı. Bu bağlamda, "Transfer Komisyonu - Nevşehirspor Kulübü Tesisleşme ve Alt Yapı Komisyonu ve Taraftarlar Komisyonu" ismiyle  kurulacak olan üç farklı komisyonları kısa süre içerisinde belirlenerek, isimleri kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.


Öncelik kısa orta ve uzun vadede kalıcı başarılara koşacak bir Nevşehirspor oluşturmak.

"Nevşehirspor Kulübü Tesisleşme ve Alt Yapı Komisyonu " ismiyle Nevşehirspor GK bünyesinde, bir kulüp binası ve tesisi oluşturulması için komisyon kurulu oluşturulacağı belirtildi.

Gönüllülük esasıyla çalışmalarını yürütecek olan Komisyonlarda görev almak isteyenler Nevşehirspor Kulüp Yönetimi ile temasa geçmesi rica olunur...