Bal Ligi 6.Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehirspor'un Nijeryalı futbolcuları Süleyman ve Buzo (Nijeryalı golcü oyuncu Chıbuzor Alosıus Nwogbo) uzayan saçlarını Eyüp Erkek Kuaföründe kestirdi.

Eyüp Erkek Kuaföründe tıraş olan Nijeryalı başarılı futbolcular kendilerini bir anda işletme sahibi Eyüp Aksoy'la futbol dolu koyu bir muhabbetin içinde buldular.

Şuan Lisans işlemleri henüz tamamlanmayan Orta saha oyuncusu Süleyman Nevşehirspor formasını giymeyi sabrısızlıkla beklerken daha Türkiye'ye yeni geldiği için fazla Türkçe de konuşamıyordu.

Kendisine geçtiğimiz yıl PTT 1.lig ekiplerinden Adanaspor'un 1 yıl başarıyla formasını giyen bu yıl yeni transferimiz Nijeryalı golcü oyuncu Chıbuzor Alosıus Nwogbo kısa adı BUZO tercümanlık yaptı. Eee ne de olsa Süleyman'a göre daha kıdemliydi ve bir yıl önce geldiği Türkiye'de derdini anlatacak kadarda olsa Türkçe öğrenmişti. 


Nevşehir'de Kentin tanınmış erkek berberi Eyüp Erkek Kuaförün'e gelen Nevşehirspor'un Nijeryalı iki futbolcusu, Nevşehir'i çok sevdiklerini ifade ederek Buraya Nevşehirlilere şampiyonluk mutluluğu yaşatmaya ve şampiyonluk yaşamaya geldiklerini ifade ettiler.

Buzo Tüm Taraftarları Maça Davet Etti...

Erkek kuaförü Eyüp Aksoy, Traşiniz her zaman benden yeterki siz goller atın yeterki siz Nevsehirimizi şampiyon yapın dedi.

Buzo'da Bu hafta sonu tüm Nevşehirli taraftarları Gazi stadına beklediklerini ifade ederek Grubun güçlü ve lider takımı Altindagspor'u evimizde yenecez inşallah dedi.

Nevşehirspor Nijeryalı Buzo'dan Gol Sözü! 

Eyüp Buzo'dan bu hafta senden benim için gol bekliyorum deyince ,Kendisine ve taraftarlara Gol sözü verdi ve benim işim bu dedi...

Nevşehirspor'un başarılı ve sempatik Golcü futbolcusu Buzo bakalım bu hafta sonu oynanacak olan zorlu Yeni Altındağ Belediyespor karşısında Gol atabilecek mi bilinmez ama gerek Eyübün gerekse tüm Kırmızı - Beyazlı taraftarların mutluluğu için Nevşehirspor'umuzun galibiyet alması ve bu galibiyette de Buzo'nun da emeğinin geçmesi yeterde artar bile...