NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Ligde mücadele veren Kırmızı Beyazlı Nevşehir Spor GK, sahasında 4-0 mağlup ettiği Kayseri Yol Spor galibiyetinde liderliğe de takla attı. Futbolcuların ilk golün ardından gösterdikleri sevinç gösterisi taraftarı da epey heyecanlandırdı.

Elde ettiği galibiyetle 10 puana ulaşan ve geçtiğimiz sezona oranla daha iyi bir futbol sergilemeye başlayan Kırmızı beyazlı ekibin galibiyeti Şampiyonluk umutlarının yeşermesine de neden oldu.

Daha şimdiden Şampiyonluk türküleri çağırmaya başlayan Kırmızı beyazlı taraftarın oynanan oyun ve elde edilen sonuçlar karşısında memnuniyeti tezahüratlara da yansıdı.

Grupta Kayseri Şeker spor’un rakibi Yeni Altındağ Belediye Spor 3-1 mağlup ettiği haftada, Çankırı Belediye Spor rakibi Hacılar Erciyes Spor’u deplasmanda 3-0’la mağlup etti.  
Kazan Belediye spor Yeşil Kırşehir Spor’u 2 – 1’lik sonuçla eli boş gönderirken, Sivas Emniyet Spor Gücü Azatlı Spor müsabakası 1-1 lik sonuçla tamamlandı. Türk Metal Kırıkkale Spor ise kendi sahasında Yıldızeli Birlik spor’u 2-1’le geçti.