Nevşehirspor Teknik heyet ve futbolcular taraftar grubuyla buluşarak, kötü gidiş için Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ve tüm camiadan özür dilediler.

Genç Meterisliler ve Diriliş 50 taraftar gruplarının katılımıyla gerçekleştirilen buluşmada teknik direktörumuz Tahir Çopur ve ekibi ile futbolcularimiz Kaptan İlhan Aydoğdu, Edip Saruhan ve Aydın Kuzu taraftarlarla bir araya gelerek takımın şuan ki durumu ve hedefleri hakkında bilgi verdiler.

Öncelikle 3 haftalik kötü gidişat için Kulüp Başkan ve Yönetiminden, Nevsehir halkından ve kırmızı beyaz renklere gönül veren taraftarlardan Özür dilediklerini belirten teknik ekip ve futbolcularimiz Takım olma olgusunun gün geçtikçe yerleşeceğini ve yarınki Şekerspor maçıyla birlikte çıkışa geçmek istediklerini belirterek Nevsehirspor un taraftarıyla ayrılamaz bir bütün olduğuna vurgu yaparak iyi kötü her günde takımina sahip çıkan taraftarlardan yine aynı şekilde Nevsehirspor a sahip çıkmalarıni ve şuan içinde bulunduğumuz bu karanlık tablodan el ele gönül gönüle vererek birlik beraberlik içinde daha iyi duruma geleceklerini bildirdiler.

Başbuğ'dan Taraftarlara Çağrı!

Nevşehirspor Genel Menajeri Ramazan Başbuğ, "Nevşehir sporun Büyük taraftarı 3 haftadır sizleri çok üzdük. Biliyoruz ki kırgın ve kızgınsınız bizlerde çok üzüldük. Başkanımız bizlere Verdiği inanılmaz destek ve Babacan tavrıyla bize büyük güven veriyor bu güveni boşa çıkarmamak için teknik heyet ve sporcu kardeşlerimizle sizin desdeklerinizle bu kötü günlerden kurtulacağız siz olmazsanız biz bu zor günleri atlatamayız size ihtiyacımız var sevgiyle kalın" dedi.

NEVŞEHİRSPOR G.K-KAYSERİ ŞEKERSPOR
Nevşehirspor Bölgesel Amatör Ligi 6.Grup 6. hafta maçını 23 Ekim 2016 Pazar günü saat 15.00'de Nevşehir Gazi Stadında oynanacaktır.
Bu önemli maça tüm Nevşehir halkımız davetlidir.

23 EKİM PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00'DA...

NEVŞEHİRLİYİM diyen herkesi bu önemli maça davet ediyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup 5. haftada oynanacak karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler şunlar:
Yarın
15.00 Çubukspor Futbol A.Ş. - Yıldızeli Birlik Spor         : Levent Gümüşdere
15.00 Nevşehir Spor Gençlik - Kayseri Şekerspor          : Burak Filik
15.00 Zara Belediyespor - Mke Kırıkkalespor                 : Emrullah Doğan
15.00 Talasgücü Belediyespor - Kazan Belediyespor     : Deniz Arslan
15.00 Sivas Demirspor - Yeni Altındağ Belediyesi Spor  : Semih Özgel
15.00 Yozgatspor 1959 Fk - Yeşil Kırşehir Spor              : Erdi Çağrı Kaya


Mustafa Ferveren