Nevşehirspor'un deplasmanda Niğde temsilcisi Azatlıspor ile oynadığı maç sonunda kafasına taş isabet eden bir Nevşehirsporlu taraftar yaralandı.

Spor Toto Bal Lig'inin 21. haftasında Nevşehirspor'un deplasmanda Azatlıspor ile oynadığı ve 11-2 galip geldiği maçın ardından trübünleri taş yağmuruna tutan Azatlıspor taraftarlarına Jandarma ekipleri müdahele etti.

Maçın bitimiyle birlikte Nevşehirspor futbolcu ve taraftarlarını taş yağmuruna tutan bazı Azatlısporlu taraftarlar saha dışında olay çıkardı. Azatlısporlu bir grup taraftarların attığı taşlarla Nevşehirsporlu 1 taraftar başından yaralandı. Güvenlik güçleri taraftarlara müdahale etti ve olayların büyümesini engelledi.

Dirikoç:" Futbol adına utanç verici bir gün yaşadık"
Nevşehirspor GK başkanı Salih Dirikoç çıkan olaylara ilişkin yaptığı açıklamasında şunları söyledi; Bugün günlerden futbol adına çok kötü ve utanç verici bir gün yaşadık. Fakat her şeye rağmen futbol oynamaya çalışan koskoca bir şehir takımı ve arkasında seyircisi olan takımı hiçe sayan bir futbol federasyonu lütfen burdan tüm yetkililere soruyorum bu saha futbol oynamaya aynı zamanda da güvenlik önlemi almaya mevcut mu? Maç bitiminde kendini bilmez üç beş Azatlı taraftarı hem futbolcularımıza hem de şanlı Nevşehirspor taraftarına kaldırım taşını kafasına vurmak suretiyle saldırıda bulunmuştur. Saldırı sonucu bir taraftarımızin başı yarılmıştır. Kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor kendisine acil şifalar diliyoruz. Nevşehirdeki tüm yetkili makamlara burdan sesleniyoruz; Ne bu taraftar ne bu yönetimi hiçbir zaman yalnız bırakmayın. 
Unutmadan, El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş. Nevşehirli her zaman başı dik yürür ve eğilmez. Bunu kimse unutmasın! Saygılarımla...