Talasgücü Belediyespor-Nevşehirspor GK maçı öncesinde, Nevşehirsporlu bir grup taraftarlar Kayseri Atatürk Spor Komleksi yanındaki çim üzerinde meraklı bakışlara aldırmadan ibadetlerini yerine getirdi. 

Artık ligde son haftalara girerken bir anlamda olmak yada olmamak anlamındaki zorlu maç öncesinde Kayseri'deki deplasman maçında da Nevşehirspor'u yalnız bırakmayan cefekar taraftarlarımız öyle güzel bir şeye imza attılar ki, görenleri de duygulandırdılar.

MAÇ ÖNCESİ DUA

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL Ligi) 5. Grupta İlimizi temsil eden Nevşehirspor ligin 23. Haftasında Kayseri ekibi Talasgücü Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada takımlarını desteklemek üzere Kayseri'ye giden Kırmızı Beyazlı taraftar grubumuz maçın oynanacağı Kayseri Atatürk Spor Komleksi yanındaki çim üzerinde maç öncesi namaz kılıp takımlarının kazanması için dua ettiler. Nevşehirsporlu Taraftarlar bu kritik karşılaşma öncesinde saha kenarında namaz kıldı ve takımlarının şampiyon olması için dua etti.

Trübünlere Örnek Oldular...!

Nevşehirsporlu taraftarlar "Cam kıranı da var, taş atanıda, Bayrak sökenide var küfür edenide Ama İşte görüyorsunuz bu efsane takıma gönülden bağlı şehrine aşık namaz kılanı da var dedirten cinsten örnek bir işe imza attılar. Hem ibadetlerini yerine getirdiler hemde kimseye hiçbir zarar vermeden takımlarını centilmence desteklediler. Bu grubumuzu gönülden tebrik ediyoruz.