Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren veson iki maçta grubun en güçlü ekiplerinden Yozgatspor'u ve Altındağ Belediye Spor karşısında galibiyet elde eden Nevşehirspor’un taraftarları, Hafta sonu oynayacağımız önemli maçtan alacağımız galibiyetle ancak bu galibiyetler bir anlam bulacak düşüncesiyle takımlarını 25 Ekim Pazar günü saat 15:00’de başlayacak karşılaşmada takımlarını desteklemek için Çankırı'ya gideceklerini açıkladılar.

Kırmızı-beyazlı ekibimizi, Çankırı'da yalnız bırakmayacaklarını belirten Nevşehirspor taraftarları adına Genç Meterisliler taraftar grubu Başkanı Ahmet Yetişir ,Nevşehirspor’a önce bizler sahip çıkacağız. Ne şartlarda olursa olsun ve hangi sonuçları alırsa alsın, adına ve rengine hayran olduğumuz takımımızın yanında olmak bize gurur verir. Nevşehir sevdalısıyız. Nevşehirspor için yollara dökülmeye hazırız. Sezonun ilk maçında Kırıkkale’ye giderek burada takımımıza destek verdik. Pazar günü de Çankırı'ya giderek Çankırı Belediye spor karşısında takımımıza destek vereceğiz.

Nevşehirspor, Mevcut yönetim ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Milletvekillerimiz olmazsa, bu takım sahaya bile çıkamaz. Onlara tüm Nevşehir'in huurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu sene çok güzel bir takım oluşturuldu. Takımın havası mükemmel. 3.Lig yolunda bu yol artık geri Dönülmez bir hal aldı. Herkesi takımına destek vermeye davet ediyorum.Bu takımın şampiyon olup profosyonel ligde mücadele etmesi için Nevşehir’de seçilenler, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, varlıklı Nevşehirliler ve iş adamları, bu gün yardım etmeyecekler de hangi gün yardım edecekler? Unutulmasın Nevşehirspor, yönetimdeki birkaç kişinin değil, tüm Nevşehirlilerin takımı. Lütfen destek olalım. Bu arada Çankırı’ya gidecek olan arkadaşlarımızın tribün liderleriyle görüşmelerinde fayda vardır” dedi.


Açıkgöz ve Gizligider'e Özel Teşekkür ...!

Genç Meterisliler taraftar grubu Başkanı Ahmet Yetişir açıklamasında hafta sonu oynanancak grubun önemli karşılaşmasında takımımıza destek olmak için AK Parti Nevşehir Milletvekili Adaylarımız Sayın Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider iki tane büyük otobüs ayarladılar.Kendilerine bizleri kırmadıkları için bütün büyük Nevşehirspor taraftarlarımız adına çok Teşekkür ediyorum sağolsunlar varolsunlar. Geniş açıklamayı saatini felan yarın inşallah yapacağım şu bilinsin iki araba var hazır gidilecektir bilginize...