2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları 24 ve 25 Eylül 2016 tarihlerinde oynanacak maçlar ile başlıyor. İlk hafta anadolu Derbisinde Yozgatspor-Nevşehirspor maçı şüphesiz haftanın en önemli maçı olarak gösteriliyor.

Derbi heyecanı Pazar günü...
2016-2017 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan takımımız Nevşehirspor ilk hafta maçında Yozgatsporla deplasmanda karşılaşacak.

El ele gönül gönüle...

​Lige O Sene bu Sene Amatörde Son Sene parolasıyla Şampiyonluk hedefleriyle başlayan Nevşehirspor taraftarlarında Yozgatspor maçının heyecanı yaşanıyor. Yozgatspor'a Ücretsiz Otobüslerle Takımlarına destek vermek için çıkarma yapacak olan, Nevşehirsporumuza gönül veren taraftar grupları Genç Meteris ve Diriliş 50'de son hazırlıklar tamamlandı. Artık maç saatini bekleyen taraftarlar grubundanda üstüste açıklamalar gelmeye başladı.


Genç Meteris Taraftarlar Grubu Başkanı Mustafa Şekerli Yozgatspor maçı öncesinde şu açıklamada bulundu:
Sevgili Nevsehirsporlular; 
Yaklaşık 5 buçuk ay önce sona eren bal ligi bu haftasonu başlıyor.
25.09.2016 pazar günü saat 15.00 te oynanacak olan Yozgatspor - NEVŞEHİRSPOR müsabakasında bizler her zaman olduğu gibi yine takımımızın yanında olacağız. 
Yapilan kaliteli transferlerle taraflı tarafsız birçok kesimin beğendiği bir kadro ile O SENE BU SENE AMATÖRDE SON SENE sloganıyla şampiyonluk parolası ile çıktığımız bu yolda inşallah futbolcu kardeslerimiz de üzerine düşen görevi fazlasıyla yaparak bu şehrin hasretini bu sene dindirmek için ellerinden gelen mücadeleyi azmi ve yüreği ortaya koyacaklardir.
Bizlere göre değeri paha biçilemeyen o şanlı armamiz için birlik beraberlik içerisinde takım ruhunu sahaya yansitacaklarindan şüphemiz olması mümkün değildir. 
Hepimiz profesyonel ligi çok özledik yıllarca hasretini çektik ve bu hasrete son vermek adına dün olduğu gibi bugunde ve yarınlarda da sehrimize ve şehrimizin takımına sahip çıkıp destek olacağız. 
Unutmayalım ki bizimkisi her zaman dile getirdiğimiz gibi
Pazar eğlencesi değil memleket meselesi. 
Haydi nevsehir bu pazar herkesi yozgat a takımımıza sahip çıkmaya bekliyoruz. 
NEVSEHIRSPOR sevdalilari na tahsis edilen otobüsler 
Genç Meterisliler ve Diriliş 50 taraftar gruplarının ortak kararı sonucunda pazar sabah 10.30 da mabedimiz Gazi Stadyum u önünden hareket edecektir.
SEN YOKSAN BIR KISI EKSIGIZ UNUTMA!!!!
!!!! Haydi !!!!
Giy formanı tak atkını
90 dk boyunca destekle takımını.
GENÇ METERİSLİLER TARAFTAR GRUBU BAŞKANI Mustafa Şekerli

Diriliş 50'den Yozgat'a Çıkarma...!

Nevşehirspor a gönül veren herkesi ligin ilk haftasında Pazar günü oynanacak olan Yozgatspor-Nevşehirspor maçına davet eden Diriliş 50 Grubu Başkanı Muhammet Sönmez de açıklamasında;
Pazar Günü Oynanacak Olan NEVŞEHİRSPOR'UMUZ, YozgatSpor Maçına Deplasmana Gidiyoruz Kontenjanımız Sınırlı Sayıda olup Gelmek İsteyenler Arkadaşlar En Geç Yarın Saat 16:00 a kadar İsim Yazdırmaları Mecburidir. Kalkış Saati ve Yeri Genç Meterisliler Grubu ile Ortak Alınmış Bir Karardır.
Otobüs KalkışYeri ~Gazi Stadyumu önü
Kalkış Saati ve Tarihi 25.09.2016
Saat 10:30
NOT: Otobüsler Ücretsizdir.