Genç Meterisliler Taraftar Grubu,  Nevşehir Belediyesi'nin katkıları ile bir grup hayırsever tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi ‘Askıda Elbise’ kampanyasına destek verdi.

GENÇ METERİSLİLER TARAFTAR GRUBUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ...

Yaklaşık 12 senedir Nevşehir'i ve Nevşehirspor'u gerek Gazi Stadında gerekse deplasmanlarda yalnız bırakmayan. cefakar taraftar grubumuz havaların soğumasıyla birlikte yardıma muhtaç insanlara bir nebze olsun yardimci olup, onların yüzünde bir tebessüme neden olmak amacıyla bugün askıda elbise kampanyasına destek vermek için grup içerisinde toplanan kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek üzere kapalı pazar yerindeki askıda elbise ofisine ziyarette bulunarak beraberindeki elbiseleri teslim ettiler.
“BİZDE KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK”

Grup içerisinde alınan kararla birlikte kendimizi daha iyi ifade edip daha çok kesime yardimci olabilmek adına da önümüzdeki dönemlerde daha farklı sosyal yardimlasma ve dayanışma projelerine öncülük edeceğimizi bildirmek isteriz. 
Futbola sadece taraftarlik olarak bakmadan gerek grup içerisinde gerekse genel anlamda bizlere holigan olarak bakan ve her zaman her şartta takımımızın başarısı için mücadele eden ve her yerde şehrine sahip çıkan Genç Meterisliler Taraftar Grubu na karşı önyargılı yaklaşımları minimize etmek için bizler bu grubun birer bireyleri olarak herzaman olduğu gibi armamizi ve memleketimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz.

GENÇ METERİSLİLER AMATÖR LİGDE PROFESYONEL TRİBUN.!!!!!


Haber: Mustafa Ferveren