TFF, Kırıkkalespor - Nevşehirspor maçını incelemeye aldı.Nevşehirspor haklı bulunması halinde maçın tekrarı oynanabilir.

Zira bu olayın bir daha yaşanmaması adına şimdi tüm gözler Türkiye Futbol Federasyonun alacağı tarihi karara çevrildi. Türk futbol otoriterleri ve spor kamuoyu bu iş güzarlığın cezasız bırakılmayacağı düşüncesinde birleşiyorlar.

TFF,  liglerimizde zaman zaman bu tür yapılan manipilasyon kokan uygulamalara karşı örnek teşkil edecek caydırıcı kararlar almasını bekliyor.

Nevşehirsporlu yetkililer TFF´ye başvurmuştu...

Bal ligi 6.Grupta şampiyonlukta iddialı iki ekibin karşılaştığı ilk hafta maçında Kırıkkale´de, Türk Metal Kırıkkale ile Nevşehirspor arasında oynanan maçta durum 2-1 ve Nevşehirsporun sürekli atak geliştirdiği dakikalarda bir ambulans, sakatlanan futbolcuyu tedaviye götürmek için hakemin işaretini beklemeden sahaya girmişti. Aynı anlarda Nevşehirspor rakip ceza sahası içinde gol aradığı pozisyonunda yaşanan bu gelişme manidar bulunmuştu.
Yaşanan bu illginç olay sonrasında Nevşehirsporlu yetkililer, müsabaka oynanırken ve son dakikalar da atağa kalkan Nevşehirspor´un pozisyona girdiği sırada bu olayın yaşanmasından dolayı TFF Amatör Disiplin Kuruluna müracaat etti.