Bal liginde mücadele eden ekibimiz Nevşehirspor Gençlik 2012-2013 futbol sezonunda ilk hafta karşılaşmasında 23 Eylül 2012 pazar günü Gazi stadında saat 14:30’da konuk edeceği Yeni Aksaray spor’la karşılaşacak.

Bal liginde heyecan Pazar günü başlıyor. 

Nevşehir çarşısı Kırmızı-Beyaz renkleriyle Nevşehir spor bayraklarıyla süslenerek Bal ligi maçlarına hazır olduklarını şampiyonluk bekledikleri yeni sezondan çok umutlu olduklarını söylüyorlar.

 

Bal ligine büyük umut ve yapılan transferlerle iddialı girecek olan ekibimiz Nevşehirspor GK de  ligin ilk maçında,Yeni Aksaray spor karşılaşmasında hedef mutlak galibiyet üzerine kuruldu.

 

Türkiye kupasında hafta içinde deplasmanda oynanan Karaman Belediyespor maçını farklı yenilerek kupaya erken veda eden Nevşehirspor GK de gözler kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Yeni Aksarayspor maçına çevrildi.

Bal liginde heyecan Pazar günü başlıyor.

 

Bal liginde mücadele eden ekibimiz Nevşehirspor GK, 2012-2013 futbol sezonunda 5 .grupta şampiyonluk mücadelesi verecek. Kırmızı beyazlılar sezonun  ilk haftasında pazar günü Gazi stadında Yeni Aksarayspor u konuk edecek. Karşılaşma Nevşehir Gazi stadında saat 14:30’da başlayacak. Kırmızı beyazlı ekibimiz ligin ilk haftasında oynayacağı Yeni Aksarayspor maçı hazırlıklarını dün saat 15:00’da Teknik Sorumlu Muammer Pirinçci  nezaretinde Nar kasabasındaki kendi tesislerindeki çim sahada yaptığı taktiksel çalışma ile tamamladı. Kırmızı beyazlı  ekipte Pazar günü oynanacak Yeni Aksarayspor maçı öncesinde önemli bir eksik oyuncu bulunmadığı bildiriliyor.

 

Grupta Bizim gibi Şampiyonluğun güçlü  ve iddialı takımlarından ilimiz Nevşehir’e galibiyet parolası ile gelecek siyah beyazlı Aksarayspor bugün Nevşehir’e gelerek kaldığı otelde kampa girdiği bildiriliyor.

 

Temsilcimiz Nevşehirspor GK bugün sabah yaptığı  ter antrenmanının ardından kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

 

 Sezona 3 puanla başmak isteyen Kırmızı beyazlı temsilcimiz  bal liginde geride kalan 2 sezonda edindiği tecrübe ile bu yıla bambaşka bir şekilde hazırlanarak Şampiyonluğu kovalayan iddialı bir ekip olarak Nevşehirin beklediği özlem duyduğu 3.lig yolunu aralaması şehirde herkesimin tek arzusu.

 

Aynı grupta yer aldığı Karaman Belediyespor ile hafta için  kupa maçında karşılaşan ve talihsiz bir şekilde rakibine deplasmanda beş golle boyun eğerek taraftarlarını üzen  kırmızı beyazlılar Pazar günü Yeni Aksaray maçında sahadan 3 puan ile ayrılarak  taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Yeni transferlerinin uyumu zaman alacağı için bu dönemde tek yürek olarak takımımıza tam destek olma zamanı diyerek Hafta sonu Pazar günü Gazi Stadını doldurmaya hazırlanan Nevşehirsporlu taraftarların Akaraysporla  Anadolu Derbisinde güzel oyun ve 3 puanlı bir galibiyetle sezona başlamayı arzu ediyor.

FİB Haber Merkezi olarak takımımıza güveniyor ve başarılar diliyoruz.