ANTALYA KAMPI HAZIRLIK KARŞILAŞMASINDA:
NEVŞEHİRSPOR 2 - SULTANBEYLİ BLD SPOR 2
GOLLER:AHMET KELEŞ-ÇETİN
Bölgesel Amatör Futbol Liginde ilimizi temsil eden Kırmızı Beyazlılar, ligin ikinci yarısına daha güçlü bir şekilde girebilmek için transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Nevşehir Spor GK, 4 Transfer İle Anlaşma Yapacak

 NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol Liginde ilimizi temsil eden Kırmızı Beyazlılar, ligin ikinci yarısına daha güçlü bir şekilde girebilmek için transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, 4 futbolcu ile görüşmelerde bulunduklarını ve bu futbolcularla kısa süre içerisinde anlaşma yapacaklarını söyledi. Söz konusu yeni transferlerin isimlerinin kamuoyuna duyurulması durumunda futbolculara başka kulüplerin de talip olabileceğini ve o nedenle anlaşma yapılmadan yeni transferlerin isimlerinin açıklanmasının doğru olmayacağını da belirten Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, anlaşma yapıldıktan sonra futbolcuların isimlerinin kamuoyuna duyurulacağını dile getirdi.

 Kaleci, Stoper, Orta Saha ve forvet mevkilerinde yeni transferler yapılacağını kaydeden Nevşehir Spor GK Başkan Yardımcısı Sedat Cantekin, “Antalya kampımız Allah’ın izniyle Cumartesi günü sona erecek. Ardından hiç ara vermeden Nar kasabasındaki sosyal tesislerimizde ikinci yarı hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Yeni transfer edeceğimiz futbolcuların yanında bir futbolcu ile daha anlaşma yapabileceğiz. Amacımız ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadro ile ligde mücadele ederek hedefimize ulaşmak” dedi.