Bal Ligi Hatay temsilcisi Dörtyol Gençler Birliğispor 6. haftada saha sorunu nedeniyle Karayılan'da Osmaniye Belediyespor'u konuk etti.

    Hatay ın Dörtyol ilçesi Karayılan Stadında oynanan maçın Hakem üçlüsü, Selçuk Kahraman, Ramazan Çoban ve İbrahim Tokuç isimlerinden oluştu.

TRİBÜNLER DOLDU

    Maç öncesi yeni kurulan taraftar grubu "Kara Hasan Paşa" stada yerini alırken, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, eski Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Belediye Meclis üyeleri Mevlüt Coşkun, M. Fuat İkiz, Cemal Karaca başta olmak üzere AK Parti, CHP, MHP yöneticileri ve çok sayıda Dörtyollu spor severler stadı doldurarak Dörtyol Gençler Birliğine destek için hazır bulundular.

     Konuk Osmaniye Spor FK ise maça taraftar grubuyla birlikte yaklaşık 300 kişilik taraftarları tribünlerde yerlerini aldılar.

      Başlama vuruşu ile Osmaniye Spor'un güçlü orta sahasına takılan ve bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayan Dörtyol Gençler Birliğispor, kalesindeki ataklarda ise tecrübeli file bekçisi Kadir'in kurtarışlarıyla kalesinde gole izin vermedi ve ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

GOL SESSİZLİĞİ BOZULAMADI

     2. Yarıya daha istekli ve sol kanattan Özgürün ortalarında pozisyon bulan Dörtyol Gençler Birliğispor  son vuruşu bir türlü yapamadı ve gol sessizliğini bozamadı. 
Maç skoru: 0-0

   Jandarmanın geniş güvenlik önlemleri aldığı maçta zaman zaman tansiyon yükselirken, her iki takımda hakemin kararlarını beğenmeyerek itiraz ettiler. Maç sonunda ise Osmaniye Spor FK. Teknik heyeti hakeme koşarak "maçın uzatmanlarını neden oynatmadın" diye tepki gösterdiler.





TARAFTARA TEŞEKKÜR


     Karşılaşma sonunda kısa bir açıklama yapan Dörtyol Gençler Birliğispor Yöneticisi Yunus Tokgöz; Öncelikle bizleri yalnız bırakmayan yeni taraftar grubu Kara Hasan Paşa başta olmak üzere tüm Dörtyollu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.  "Bugün sahada futbol adına herşeyi yaptık. Ancak rakip tamamen kapandı. Girdiğimiz pozisyonlarda da maalesef yağmurdan dolayı zeminin azizliğine maruz kaldık. Ancak inanıyoruz ki kısa sürede hazırlanan takımımız her geçen gün daha iyiyiye gidiyor. Önümüzdeki haftalarda bu puan kayıplarını telafi ederek yolumuza devam edeceğiz" dedi.
 

Rakibimizi tanıyalım:
1988 yılında Hatay iline bağlı Dörtyol ilçesinde kurulan takımın ismi Dörtyol Gençler Birliği Kulüp 
Başkanı Ali Rıza Günaydın ve Teknik Direktörü Mustafa Şentürk ...
Yeni sezon çalışmalalrını Nevşehir'in Avanos ilçesinde gerçekleştiren Dörtyol Gençler Birliği kulübü Reyhanlısporla birlikte Hatay ın iki Bal ligi temsilcisinden biri.Kadrosunda geçtiğimiz senelerde Nevşehirspor forması giyen bazı futbolcularda yer alıyor... Bu maçın bir diğer ilgi çeken yanı ise her iki ekipte şu ana kadar oynadığı maçlarda henüz mağlubiyeti yok...
Nevşehirsporumuza Şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz...