Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de normal sezonun tamamlanmasıyla birlikte şampiyonlar belli olurken, 5.Grup şampiyonu Nevşehirspor’un rakibi 6.Grup’ta yine son hafta şampiyonluğunu ilan eden Kırşehir Belediye spor oldu.

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta şampiyonluğu ilan ederek Play-Off için rakibini bekleyen Nevşehirspor’un rakibi belli oldu. 6.Grup’ta elindeki avantajı geçtiğimiz hafta kaybeden Bartınspor şampiyonluğu Kırşehir Belediyespor’a kaptırdı ve Kırşehir Belediye spor, Nevşehirspor’un rakibi oldu.

Ligin son haftasına kadar Aksaray ve Yozgat ile çekişen Nevşehirspor 5. grupta mutlu sona ulaşırken, 6.Grup’ta da son haftaya lider olarak giren Kırşehir Belediyespor’da bu avantajı ligin son haftasında hata yapmadı. Ve kendi evinde 2-0 galip gelerek şampiyonluğa ulaşarak Play-Off’ta Nevşehirspor’un rakibi oldu.. Krd.Ereğli spor ve Bartınspor ise umutlarını gelecek sezona bıraktı.

Kırmızı-Beyazlı Nevşehirspor'umuz, 13 takımın yer aldığı 5.Grupta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 20 galibiyetle topladığı 62 puanla şampiyon oldu.

Yeşil- Beyazlı Rakibi Kırşehir Belediyespor ise, 13 takımın yer aldığı 6. Grupta 1 mağlubiyet, 6 beraberlik ve 17 galibiyetle topladığı 57 puanla şampiyon oldu.