Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grubu lider olarak bitirdikten sonra dün oynadığı Play-Off 1. Kademe maçında rakibi Kırşehir Belediyespor’a ikinci uzatma devresinde yediği golle 1-0 mağlûp olan Nevşehirspor'un Spor Toto BAL 2. Kademe Play-Off maçında rakibi 8. Grup'u lider tamamlayan Ödemişspor oldu.

Ödemişspor bugün oynadığı Spor Toto BAL 1. Kademe Play-Off maçında Serik Belediyespor'a 5-0 mağlup oldu. Bu sonuçla Nevşehirspor'umuzun rakibide İzmir temsilcisi Ödemişspor oldu. 

Ödemişspor, Play-off ikinci kademede Nevşehir GK ile bir hafta sonra tarafsız sahada final maçına çıkacak. Bu maçın galibi 3. Lig'e yükselecek.

Maçın oynanacağı kesin tarih ve yer TFF tarafından açıklanacak.

Nevşehirspor-Ödemişspor, önümüzdeki günlerde belirlenecek bir tarih ve tarafsız sahada TFF 3. Lig'e yükselme hakkını elde etmek için karşılaşacaklar. Nevşehirspor'umuza başarılar diliyoruz.

Rakibimizi tanıyalım:

SPOR Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'u lider tamamlayan Ödemişspor, Nevşehirspor'umuz ile 25 yıl sonra 3. Lig biletini almak için karşılaşacak.

Geçen sezon Play-Off'un kapısından dönen Ödemişspor, bu sezon grubunda 26 maçta 16 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle liderliği elde etti.