Nevşehir Spor’un başına Levent Numanoğlu getirildi...
 TEKNİK SORUMLU SN.LEVENT NUMANOĞLU KİMDİR...

NEVŞEHİRSPORUN YENİ TEKNİK SORUMLUSU LEVENT NUMANOĞLU OLDU.

NEVŞEHİRSPOR G.K. YÖNETİMİ KASTAMONU SPOR MAÇI ÖNCESİ TEKNİK SORUMLU SORUNUNU ÇÖZMEK ADINA İLGİLİ GİRİŞİMLERDE BULUNMUŞ VE SON OLARAK 1956 RİZE ÇAMLIHEMŞİN DOĞUMLU 3 ÇOCUK BABASI TEKNİK SORUMLU LEVENT NUMANOĞLU İLE ANLAŞMA SAĞLAMIŞTIR.

TEKNİK SORUMLU SN. LEVENT NUMANOĞLUNUN YARDIMCILIĞINA İSE NEVŞEHİR DOĞUMLU SN. MEMİŞ ÖZATA GETİRİLMİŞTİR.KALECİ ANTRENÖRÜMÜZ SN. İZZET CANYURT AYNI GÖREVDE DEVAM EDECEKTİR.

 

KONUYLA ALAKALI BİR BASIN TOPLANTISI YAPILIP DAHA GENİŞ BİLGİLER VERİLECEKTİR.

 

ŞEHRİMİZE VE NEVŞEHİRSPOR CAMİAMIZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDERİZ

.NEVŞEHİRSPOR G.K. YÖNETİMİ

Futbolculuk kariyeri

 

Kulüp takımları kariyeri

 

1980'li ve 1990'lı yıllarda Malatyaspor'da forma giymiştir. Malatyaspor'da Oktay Çevik, Feyzullah Küçük, Zeynel Limoncu, Feridun Özütok, Yaşar Duran ve Ünal Karaman gibi futbolcularla 80'li senelerde Malatyaspor ile büyük başarılara imza atmiştir. Futbolu 1992 senesinde Malatyaspor'da bırakmıştır.Malatyaspor ile Nevşehirspor arasında oynanan 1991 futbol sezonunda 2 lig müsabakasında rakip olarak futbol oynadığı Nevşehirsporda bundan sonra Teknik sorumlu olarak görev yapacaktır.

 

Teknik direktörlük kariyeri

 

Futbolculuk kariyerını noktaladıkdan sonra 1994 yıllında Yozgatspor'da yardımcı antrenörlük olarak çalışmaya başlamıştır. Burada iki sene görev yapdiktan sonra Kastamonuspor'da aynı görevi üstlendi ve bu görevde birbuçuk sene kaldıkdan sonra sezon sonuna kadar teknik direktörlüğe getirildi. Ardından Sivasspor'da bir sezon yardımcı antrenörlük yapti burda şampiyonluk yaşayan ve 2007-2008 futbol sezonunda Konya Anadolu Selçuklusporda teknik direktörlük görevinde bulunan Levent Numanoğlu burada takımı 3.Ligden 2.Lige çıkarmış ve şampiyonluk yaşamıştır.Sonraki yillar değişik anadolu takımlarında yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük yapti.2011-12 sezonu başında 2. Lig ekibi Fethiyespor teknik direktörlüğüne getirilmiştir. 2012'de ise Diyarbakırspor da görev yapan Levent NUMANOĞLU Son olarak 1930 Bafra sporu çalıştırmıştır.

 

TEKNİK SORUMLU YARDIMCI ANTRENÖR MEMİŞ ÖZATA...