Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile eşleşen Niğde Belediyespor, bilet fiyatlarını açıkladı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan: "Bilet fiyatlarını 75 ve 100 TL olarak belirledik. 'Fırsatçılık yapıyor' demesinler diye fiyatları düşük tuttuk.

"Niğde bu maçı bekliyor"

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ı konuk edecek olan Niğde Belediyespor, turu geçme planları yapıyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile eşleşen Niğde Belediyespor, büyük bir sürprizi gerçekleştirip turu geçen taraf olmak istiyor.

 Beşiktaş'ın Pendik'i oluruz!

Akşam'ın haberine göre; takımlarına güvendiklerini söyleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz. Top yuvarlak ne olacağı belli olmaz. Geçmişte Beşiktaş ve Galatasaray gibi bazı Süper Lig takımlarının bizim ölçeğimizde takımlara kupadan elendiğini hatırlıyorum. Bizim de elememiz sürpriz olmaz. Takımın toplam maliyeti 500 bin TL. Arada uçurum var. Ama her şey para değil. Sonuçta futbol 11 kişiyle oynanıyor. Genç bir takımımız var. Çok profesyonel değil ama bölgesinde iyi bir takım. Aksaray'ı yendik, diğer takımları da yeneceğiz. Beşiktaş ile oynamak da onur verici. Dileğim gerçekleşti. Gayemiz elbette galip gelmek. Biz gerçekten bu maçı ciddiye alıyoruz. Ancak onlar bizi küçümseyecek. Fenerbahçe'ye Pendik'in yaşattığı faciayı biz de onlara yaşatacağız." dedi.

 

Şehrin maça hazır olduğunu belirten Akdoğan, "Stadın kapasitesi 5 bin kişilik. Tabii ki bu kapasite talebi karşılamaz. Bilet fiyatlarını 75 ve 100 TL olarak belirledik. Fırsatçılık yapıyor demesinler diye fiyatları düşük tuttuk. Turu geçersek hasılatın tamamını oyunculara prim olarak vereceğiz. Önemli olan güzel maç olsun, turu geçelim." şeklinde konuştu.

 

Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya da maçla ilgili görüşlerini dile getirirken, "Ben Beşiktaş'ı istiyordum. Gönlümden geçen oldu. Normalde biz ev sahibiyiz. Ev sahibinin şansı yüzde 51'dir. 51. Türkiye Kupası ve Niğde'nin plakası 51. Bu bizi motive ediyor. Şansımızı da plakamız kadar yüksek görüyoruz. Beşiktaş ile eşleşince şehrin havası değişti. Elersek tarih yazarız." ifadelerini kullandı.

 

 

Niğde de Takımın Yarısı BJK li..

Niğde Belediyespor da futbolcular rakibini yenerek tur atlamak istiyor. Takım kaptanı Tolga Taş da Beşiktaş gibi bir rakiple karşılaşacak olmalarını genç oyuncular için şans olarak değerlendirdi. Takımın yarısının kendisi gibi koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ancak Beşiktaş’ı yenmek istediklerini belirten genç oyuncu Murat Kaya da, “Biz dün kendi aramızda yaptığımız konuşmada Süper Lig’den bir takım istiyorduk.

 

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde Belediyespor ile Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşma 25 Eylül Salı günü saat 14:30'da başlayacak.