Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Tur kuraları çekildi. Kurada 4 büyüklerden sadece Beşiktaş yer alırken rakibi de Bölgesel Amatör Küme ekiplerinden Niğde Belediyespor oldu. Bu eşleşme komşu Niğdelileri hem şaşkına çevirdi hem de heyecanlandırdı.

 

İşte büyük bir şans dahi olsa bugün başlayıp yıllarca unutulmayacak ve parayla ölçülemez bir gerçeğin altında Futbol yatıyor.İlimiz Nevşehir de Nevşehirspor neden şart anlayana…

Bu sezon Nevşehirspor GK ile Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele edecek olan Niğde Belediyespor, 23 Eylül'de Karaman Belediyespor ile ligdeki ilk maçlarını oynadıktan bir kaç gün sonra Beşiktaş ile Niğde de karşılaşacak.

 

 

 

Fakat Beşiktaş ile eşleşen Niğde Belediyesporlu taraftarlar, onlarca rakip içerisinden 4 büyüklerden birisi ile eşleştikleri için üzgün değil. Kuranın ardından şaşkına dönen Niğdelilerin, takımlarının Facebook sayfasındaki diyalogları bu şaşkınlığı ispatlar nitelikte...

 

Akdoğan: Beşiktaş ile eşleşmemiz bir tarihtir

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Beşiktaş’ı Niğde Belediyespor ile eşleşen Beşiktaş’ın şehre gelecek olmasının Niğde açısından bir tarih olduğunu söyledi.

 

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Beşiktaş'ı Niğde Belediyespor ile eşleşen Beşiktaş'ın şehre gelecek olmasının Niğde açısından bir tarih olduğunu söyledi.

 

    Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu'nda Beşiktaş ile eşleşmelerini değerlendiren Belediye Başkanı Akdoğan, “Niğde Belediyespor Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden bir takım. Bu sene biz asıl planlarımızı 3. Lig'e çıkmak üzere yaptık. Türkiye Kupası'na katılmaya da hak kazandık. Geçen hafta Aksarayspor'u yenerek bir üst tura çıkmayı başardık. Bir üst turda Beşiktaş ile eşleştik. Biz elbette Beşiktaş’ın gücünü de biliyoruz. Bizde iyi bir takımız. Beşiktaş gibi bir takımın Niğdesporla eşleşmesi onur ve gurur vericidir." diye konuştu.

   

    Başkan Faruk Akdoğan, bu yıl 51. düzenlenen Türkiye Kupası'nın Niğde'nin de plakası olduğunu hatırlatarak, şunları ifade etti:

    "Niğdemizin tarihinde ilk kez böyle dört büyüklerden bir takım Niğde'ye gelip maç yapacak. Aynı zamanda Türkiye Kupası'nın bu yıl 51.'si düzenleniyor. Ben Niğde Belediyespor'a da başarılar dilerim Beşiktaş'a da başarılar dilerim. Gönlümüz elbet Beşiktaş’ı da eleyerek bir üst tura çıkabilmek. İnşallah bunu gerçekleştirerek bir tarih daha yazmış olacağız. Ama şunu da belirteyim elbette Beşiktaş ile eşleşmek ve Beşiktaş’ın Niğde’ye gelecek olması da Niğde açısından bir tarihtir diye düşünüyorum. Önemli bir olaydır. Maça 4-5 gün var. Herkes bu maça kilitlenecektir. İyi bir maç olacağını düşünüyorum."

İşte o gülümseten mesajlaşmalar:

Foto galeriyi tıklayın...