TFF Başkan vekili ve aynı zamada TFF başkan adayı Nihat Özdemir, Beykoz Limak Eurasia Luxury Hotel'de 3.lig kulüp başkanları ve yöneticileri ile iftarda buluştu. Proğrama Nevşehir Belediyesporu temsilen Yuvalı İş adamı ve kulübümüz İstanbul temsilcisi Hüsnü Öncül katıldılar.

Yine Nevşehirli Mustafa Koca ve Alaaddin Yamanın da eşlik ettiği iftar proğramında Nihat Özdemir ile bir süre görüşen İş adamı Hüsnü Öncül, Özdemir'i Nevşehir Kapadokya Bölgesine davet etti. Bu tekliften duyduğu memnuniyeti dile getiren TFF Başkan vekili ve aynı zamada TFF başkan adayı Nihat Özdemir'de öncelikle final vizesi olan Nevşehir Belediyespor'u tebrik ediyorum. İnşallah en kısa süre içerisinde Nevşehir Kapadokya Bölgesine geleceğini ifade etti. 

Nihat Özdemir ile telefonla görüşen FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü Fikret Çapacı'da, TFF Başkan adaylığının hayırlı olması dileğinde bulunarak Kapadokya'da kendisini ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Özdemir'de Tüm Nevşehir halkının hayırlı bir ramazan geçirmesini dileyerek, tüm hemşehrilerimize selam ve sevgilerini gönderdi.

FİB Haber Merkezi olarak, Kulübümüze maddi ve manevi destek ve emeğini esirgemeyen Yuva köylülerimiz adına değerli hemşehrimiz İş adamı sayın Hüsnü Öncül'ü tebrik ediyoruz.