Ödenek Arayışı Sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in spor dalları arasında ilimize önemli başarılar kazandıran Atletizm de büyük bir ihtiyaç haline gelen tartan pist konusuna il müdürlüğü yeni bir proje ile cevap vermeyi hedefliyor.

Günümüz şartlarında standart bir tartan pist çalışmasının oldukça maliyetli bir çalışma olmasından hareketle yola çıkan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kompleks içerisinde bulunan 3 nolu sahanın etrafına tartan pist yapılması konusunda bir proje hazırladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, atletizm dalında başarılı bir il olan Nevşehir’in büyük bir ihtiyacı haline gelen tartan pist konusunun en kısa zamanda çözüme kavuşturulması için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Konuyla ilgili projenin hayata geçirilmesi ve bu projeye ödeneğin bulunabilmesi için Ak Partili Nevşehir Milletvekilleri ve Nevşehir Valisi ile istişarelerde bulunduklarını söyleyen İl Müdürü Mustafa Ünlüer, 3 Nolu çim futbol sahasının etrafına 6 kulvarlı bir tartan pist yapabilmek için girişimlerinin süreceğini ifade etti.