TFF Mislicom 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, ligin 4. haftasında yarın deplasmanda Trabzon temsilcisi Ofspor ile karşılaşacak.

Ofspor müsabakası için bu sabah saatlerinde Trabzon'a ulaşan Kırmızı Beyazlı temsilcimiz tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Sabah saatlerinde Kara yolu ile Ankara’ya hareket eden kırmızı beyazlı ekip Ankara Esenboğa Havalimanında Trabzon’a uçtu. Trabzon’dan müsabakanın oynanacağı 0f’a geçen Nevşehir Belediyespor Pazar günü saat 14.30 da oynanacak olan müsabaka saatini beklemek için konaklayacakları otele geçerek maç saatini bekleyen Kırmızı beyazlı ekip Teknik direktör Mert Korkmaz yönetiminde ter antrenmanı yaptı.

Ter antrenmanı sırasında oldukça neşeli görünen Nevşehir Belediyesporlu futbolcular Pazar günü Deplasmanda oynayacakları Ofspor AŞ den üç puan alacaklarını kaydettiler.

TFF Mislicom 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta oynadığı 4 maçta 3 puanla ligde 13.sırada bulunan Nevşehir Belediyespor, yine aynı grupta topladığı 4 puanla 8.ci sırada yer alan Of spor ile kozlarını Of ilçe stadında paylaşacak.

Kırmızı beyazlı ekibimiz Nevşehir Belediyespor yeni hocası Mert Korkmaz yönetiminde bu kritik maçtanda mutlak 3 puan bekliyor.

İlk yarı ve 2.ci yarının başı çok önemli...

Ofspor: Rakip genç çok koşan, mücadeleci ve inatçı bir takım.  T.Direktörü: Kadir Kar

Nevşehir Belediyespor: Tecrübeli futbolcularla gençlerin harmanlandığı bir takım. T.Direktörü: Mert Korkmaz

Sabırlı, sinirlerine hakim, müadele edip, dirençli oynamalıyız. İlk yarıda kontrollü oynayıp önce durdurmayı ve sonra kontrataklarla gol aramalıyız. 

Karşılaşmanın Hakemleri Değişti...

Daha önce Aksaray bölgesi klasman hakemlerinden Volkan Okur'un görevlendirildiği maçta son anda hakem değişikliğine gidildi. Yarın saat:14:30 da başlayacak olan Ofspor- Nevşehir Belediyespor maçını Konya Bölgesi Klasman hakemlerinden Raşit Yorgancılar (Doktor) yönetecek.

Ofspor- Nevşehir Belediyespor

Yer: Of İlçe - Trabzon

Tarih: 11.10.2020

Saat:14:30

Hakemler:

 Raşit Yorgancılar (Hakem)

 Niyazi Atakan Ataseven(1. Yardımcı Hakem)

 Ferhat Çalar(2. Yardımcı Hakem)

 Ceyhun Panba(Dördüncü Hakem)

 Rahim Onar(Gözlemci)

 Sebahattin Artun(Temsilci)

Ofspor- Nevşehir Belediyespor karşılaşmasını yarın Saat:14:30'dan itibaren canlı anlatımla www.fibhaber.com dan takip edebilirsiniz.