Toplantıya Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı’nın yanı sıra Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, ASKF Yönetim kurulu üyesi Mehmet Hemit ile liglerde mücadele edecek takımların başkan, yönetici ve antrenörleri katıldılar.

Toplantıda açıklamalarda bulunan ASKF İl Başkanı Mustafa Avcı, U-19  futbol liginin 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde başlatılmasına ve hemen ardından 1. Amatör küme futbol liginin başlatılmasına karar verildiğini söyledi.

U-19 Liginin birinci amatör küme futbol liginden önce başlatılmasının amatör liglerin düzeni açısından da yararlı olacağına dikkat çeken Avcı, her iki ligde mücadele edecek takımların en kası zamanda gerekli işlemlerini herhangi bir aksaklığa mahal vermeden yapmaları çağrısında da bulundu.

Toplantıda kulüp başkan ve yöneticilerinden bir ricayı dile getiren Futbol İl Temsilcisi M. Tolga Karaca ise, Nevşehir’deki futbol kulüplerinin alt yapı liglerine katılım konusunda daha hassas olmalarını istedi.

Karaca, kulüplerin düzenlenecek olan alt yapı liglerine katılım konusunda kararsızlık içerisine düşmemelerini, imkanlar doğrultusunda hangi lige katılmak istedikleri konusunda kararlı bir tutum sergilemelerini istedi.

ASKF İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Mehit ise; kulüplerin liglere katılım için yapmaları gereken lisans ve vize işlemleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Hemit, işlemler esnasında alınması gereken sağlık raporları ve evraklara yapıştırılacak olan fotoğrafların tüzükte belirlenen ebatlarda olmasına özen gösterilmesini talep etti.