Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Kasabası Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik olarak Nevşehir Öncü Gençlik ve Spor Kulübü tanıtımı yapıldı.

Öncü Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kahraman ve Taekwondo Hocası Evliya Demir, sporun önemi ve taekwondo kursu hakkında kurs öğrencilerine bilgiler verdi.

Yakın zamanda antrenmanların başladığı Taekwondo kursuna katılmaları için öğrenciler teşvik edildi...

TAEKWONDO ANTRENMANLARIMIZ BAŞLADI

ÖNCÜSPOR, Karapınar Kur'an Kursu öğrencilerine yönelik olarak başlattığı Taekwondo antrenmanları yoğun talep ile devam ediyor. Taekwondo Hocası Evliya Demir yönetiminde başlanan kursa, öğrenci kayıtları alınmaya başlandı. Nevşehir Öncü Gençlik ve Spor Kulübü olarak, gençlerimizin sporda da yüksek başarılar elde edeceklerinden şüphemiz yoktur.

ÖNCÜ SPOR;

Alemdar İmam Hatipliler Derneği'nin, Gençlik ve Spor faaliyetlerini deruhte etmekte olan Nevşehir Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 15 Ekim 2018 tarihinde kurulmuş olup, çeşitli branşlarda faaliyetlerini sürdürmektedir. Branşlarımız Futbol, Güreş, Atletizm, İzcilik, Taekwondo, Voleybol, Basketbol, Badminton, Karate, Masa Tenisi, Bisiklet ve Okçuluktur.

Merkezi İstanbul'da bulunan Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile işbirliği halinde olan derneğimiz, en kısa sürede branşlarda antrenman ve müsabakalara başlayacaktır.

Her yaştan öğrencilerimizi lisans sahibi olmaya ve düzenli spor yapmaya olmaya davet ediyoruz.

E-Posta adresimiz: [email protected]