Nevşehir Barosu, Spor Toto Bal ligi 5.Grupta kendi sahamızda oynayacağımız son maçında pazar günü oynanacak olan Nevşehir Spor GK - Adana Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde Nevşehirspor teknik heyeti ve futbolculara kahvaltı verdi.

Nevşehir Barosu Nevşehirspor teknik heyeti ve futbolculara Hukukçular konağında moral kahvaltısı düzenledi. Bu sezon 3.sü düzenlenen Kahvaltıya Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül, Baro Yönetimi, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehirspor teknik heyeti, futbolcular ve taraftar grubu temsilcileri katıldı.

Neşe içerisinde geçen kahvaltının ardından açıklama yapan Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül kahvaltıda yaptığı açıklamasında, Şehirlerin markalaşmasında spor kulüplerinin katkısı inkar edilemez. Bizler Nevşehir Barosu olarak şehrimize değer katan Nevşehirspor kulübümüzün yanında olmaya devam ediyoruz. Uzun yıllardır, tüm iç saha maçlarını takip ettiğimiz şehrimizin takımı Nevşehirspor'a, yarın oynanacak olan Şampiyonluk yolunda önemli karşılaşma öncesinde moral ve motivasyon amaçlı kahvaltıya davet etmek istedik. Kulüp Başkanımız Salih Dirikoç, yönetimi kurulu üyelerimiz ve kıymetli futbolcularımız da bizi kırmadı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Nevşehir Barosu olarak takımımızın her zaman yanlarındayız. Nevşehirsporumuza yarın oynayacağı Adana Büyükşehir Belediyespor maçın da başarılar diliyoruz. İnşallah kalan iki maçıda alarak,hak ettiğimiz ve özlemini duyduğumuz şampiyonluğa bu sene ulaşarız" dedi.

Bu şehir bu takım hepimizin herkesin takımına sahip çıkması gerekiyor diyen Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç'ta, Böylesine güzel bir organizasyonda bizleri buluşturan ve şampiyonluk yolunda bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başta Sayın Baro Başkanımız Av. Necmi Öncül nezdinde kahvaltıyı düzenleyen Nevşehir Barosu'na teşekkür etti.

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç daha sonra Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül'e kulübe destekleri için Nevşehirspor forması, saat ve plaket takdim etti.
GALİBİYET SÖZÜ VERDİLER
Nevşehirspor'un Kalecisi Can ve tecrübeli golcüsü Buzo da, "Nevşehir Barosuna Kahvaltı için teşekkür ederiz" diyerek takım adına galibiyet sözü verdi.
Kahvaltı sonrası Nevşehir Barosu Yönetimi, Nevşehirspor Yönetimi, taraftarlar, teknik heyet ve futbolcularla günün anısına fotoğraf çektirdiler.