NEVŞEHİR(MHA) Atletizm de 2015 yılı yepyeni başarılara imza atılan bir yıl olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Anıl Kalaycı, Erdem Öz ve Ömer Şen’in elde ettiği şampiyonlukların ardından şimdide Anıl Kalaycı ve Erdem Öz Dünya Çocuk Oyunları Atletizm yarışmalarında ilimizi temsil etmeye hazırlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Atletizm Antrenörü Resul Köstekçi, 23 Nisan’da yapılacak olan Dünya Çocuk Oyunları Atletizm yarışmalarında hem ülkemizi, hem de İlimizi temsil edecek olan Kalaycı ve Öz’ün başarılı sonuçlarla ilimize döneceklerinden emin olduklarını dile getirdi.

Köstekçi, “2015 Yılı atletizmde hedeflerimizin olduğu ve bu hedeflerimize ulaşmak için yoğun bir şekilde çalışacağımız bir yıl olacak. Bilindiği üzere bu yıl 16 Ocak tarihinde İstanbul’da yapılan 16 yaş altı salon şampiyonasında yine ilimiz sporcularımız önemli dereceler kazanarak ilimize döndü. Erdem Öz ve Anıl Kalaycı bu yarışmalarda yine önemli dereceler elde ederek ilimize döndüler. Ardından Mart ayının hemen başında yapılan yarışmalarda ise Ömer Şen Türkiye şampiyonu oldu. Bunlar hedeflerimizin birer damlası. 23 Nisan Erdem Öz ve Anıl Kalaycı Dünya Çocuk oyunları atletizm yarışmalarına Milli takımımız adına katılacaklar. Bu yarışmalarında her iki sporcumuzun önemli derecelerle ilimize dönmelerini bekliyoruz ve hazırlıklarımızda bu yönde” dedi.